Афіша вистав для дітей на січень

//

fersht

opernii_teatr1

У цій статті ви знайдете перелік вистав для дітей на січень 2019, які відбуватимуться у Оперному театрі, у театрі І люди і ляльки та в Першому театрі

Оперний театр

Лускунчик

4 січня – 18:00, 11 січня-18:00, 18 січня – 12 :00

Балет на 2 дії

Балет Петра Ілліча Чайковського «Лускунчик» вважається символом чарівних змін і постійного оновлення життя. Історія про те, як дерев’яна лялька виявилася зачарованим принцом, який за допомогою доброї і самовідданої дівчинки Марі переміг злого Мишачого короля, – не просто красива казка. Це схвильована розповідь про той швидкоплинний час, коли на зміну безтурботному дитинству приходять світлий смуток юності, мрії про кохання і гармонію.

opernii_afisha99

Холодне серце

5 січня 11: 00

Білосніжка та семеро гномів

6 січня 12:00

13 січня 12:00

балет на 2 дії, тривалість вистави 2 год

Лібрето і хореографія І. Храмова за мотивами казки братів Грімм

Балет польського композитора Богдана Павловського «Білосніжка та семеро гномів» – подарунок нашого театру найменшим глядачам.

Старовинна чарівна казка братів Грімм звучить особливо проникливо в хореографії балетмейстера Ігора Храмова. Знайомий з дитинства сюжет про юну красуню Білосніжку, дочку Короля, яку пихата чаклунка мачуха виганяє з дому, стає історією про дружбу і вірність. Добре серце Білосніжки, її лагідний характер і чуйність допомагають їй вижити в дрімучому лісі. Забавні лісові Гноми щиро полюбили дівчинку і прихистили у себе. І ніякі чари і підступи не переможуть Любов.

Жива, завзята, динамічна музика в симбіозі з яскравим і легким хореографічним текстом перетворюють балет в справжню захоплюючу казку. Цей спектакль наповнений прекрасними танцями Білосніжки, завзятих гномів, звірів і птахів, які допомагали Принцу розбити чари злої королеви і з’єднати свої серця з прекрасною Білосніжкою.

Попелюшка

10 січня, 20 січня, 27 січня на 12 год

Музична казка на 2 дії

тривалість вистави 2 год

В основі нашого музичного твору лежить добре відома казка «Попелюшка» – про працьовиту дівчинку, злу мачуху та її ледачих дочок – Колючку і Злюку. Добра повчальна історія продовжує радувати і дивувати маленьких і дорослих.

Театр І люди і ляльки

ilyudiilyalki

. . . . . .

Перший театр

pershii_teatr

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.