Біля Львова відкриють резиденцію Святого Миколая

//

У ведмежому притулку “Домажир” протягом трьох днів святкуватимуть День Святого Миколая. Про це повідомляють на сторінці притулку у Facebook. Всіх охочих запрошують у притулок 18, 19 та 23 грудня. У ці дні тут працюватиме резиденція Святого Миколая, де можна буде отримати солодкі подарунки, навчитись розмальовувати іграшки і відвідати ведмедів, які ще не сплять. Програма розпочнеться о 10:00, о 14:00 та о 16:00.

Святкова програма включає: зустріч з Миколаєм і отримання подарунків майстер-клас з розпису дерев’яної іграшки відвідини притулку і зустріч з ведмедями святкову атмосферу і чудовий настрій. Вартість участі у святковій програмі – 200 гривень. “Телефонуйте за номером 067 509 3058 і ми попередимо Миколая, щоб приготував для вас подарунок”, – пишуть організатори.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.