Де і як провести зимові канікули у Львові?

//

bdge

Куди піти зимою у Львові – Новорічний Ярмарок на Проспекті Свободи

Різдвяний Ярмарок у Львові зазвичай відкривають напередодні дня Святого Миколая.Цього ж року відкриття планують 7 грудня, а функціонуватиме до 20 січня. На центральній площі напроти ярмарку відкриють центральну ялинку, навколо якої облаштовані дерев’яні будиночки із смаколиками – рум’яними пампушками, запашним бордовим глінтвейн,українськими вареники та інші традиційні страви.

Куди піти зимою у Львові – Фестивалі у парку культури та відпочинку

Парк культури взимку– особливе місце. Оскільки найгучніші, найатмосферніші та найвеселіші свята та фестивалі відбуваються саме тут. З кінця грудня до середини січня у сквері відкриють проект «Зима у парку», де батьки разом із дітьми матимуть змогу покататись на санах та взяти участь в зимових іграх та конкурсах.

Куди піти зимою у Львові – Центральна ковзанка

Атмосфера свята у місті Лева завжди зосереджується на найстарішій площі міста. Кожного року з приходом першого морозу на площі Ринок встановлюють велику ковзанку. Особлива атмосфера – мерехтять вогники, падає сніг, лунають улюблені різдвяні мелодії.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.