Де провести вихідні у Львові? Афіша подій на 3 та 4 лютого

//

Анна

vuhidni34lyutuy

3 лютого, субота, 2018 року

1. Концерт “Пори року” Вівальді.

У суботу, 3 лютого та в п’ятницю 9 лютого, у вас буде можливість послухати “Пори року” Вівальді .“Пори року” є одним з найвідоміших творів Антоніо Вівальді та й всієї епохи бароко. У ньому є вся гама почуттів – від життєрадісної весни до меланхолійної осені, від літньої грози до зимових вечорів біля теплого каміна. Соло на скрипці Марка Комонька, за органом – Олена Мацелюх, супроводжуватиме музику “живий” живопис Ольги Куц.

Локація: Львівський органний зал.

Вартість квитка: 50-80 грн.

2. Розколяда “Ой в саду, саду” з хором “Етерія”

В програмі звучатимуть як класичні різдвяні твори знаних українських композиторів, так і народні колядки та щедрівки у авторській обробці хору “Етерія”.

Локація: Церква Св.Софії – Премудрості Божої (вул. Козельницька, 4).

3. Майстер-клас Дениса Прилуцького “Емоційний інтелект”

Майстер-клас буде корисним для людей, які хотіли б досягти більш високих результатів в соціальній взаємодії з іншими, позбутись соціальних комплексів, а також зробити якісний крок в професійному розвитку.

Локація: LITS PM School.

Вартість квитка: 400 грн.

4. Секрети успішного ресторанного бізнесу від Лесі Іонової

Лекція “Секрети успішного ресторанного бізнесу від Лесі Іонової. Як створити красиву атмосферу, смачну їжу і гарний настрій у своєму закладі”. Леся Іонова -ресторатор, заслужений працівник сфери послуг України, автор та виконавчий директор проекту кондитерських «Вероніка», кондитерська Аптека Іонових «Під золотою зіркою», ресторану «Амадеус», ресторану «Чорний Кіт». представляла українську кухню під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі та Всесвітній ярмарці в Берліні, відомий шеф та справжній профессіонал, який знає людські бажання і настрої, враження та емоції.

Локація: Кондитерська Аптека Іонових “Під золотою зіркою”.

Вартість: 450 грн.

5. Концерт “Drop the Roof”

Одеська банда Drop the roof подарує вам драйвовий вечір в улюленому крафт-пабі м. Львів Xrystofor. На вас чекає добротний південний рок та свіже крафтове пиво в компанії друзів та банди Drop the roof!

Локація: паб Xrystofor.

6. Щасливі речі в добрі руки! Продаж комісійних товарів для танців

Вперше у Львові! Сейл-зустріч для купівлі-продажу одягу, взуття, аксесуарів для різних стилів танцю.

Локація: LetsDance.

7. Прем’єра фільму «МІФ»

«МІФ» – новий фільм авторів стрічки Добровольці Божої Чоти – The Ukrainians Леоніда Кантера та Івана Яснія – розповідає історію життя та загибелі Василя Сліпака – оперного співака зі світовим ім’ям та унікальним голосом. У стрічці поєднано документальні кадри та анімацію, яку створив український карикатурист Журавель Юрій Zhuravel Yuriy.

Локація: Планета кіно (ТРЦ “Forum lviv”).

Вхід за добровільними внесками.

8. Презентація альбому “Rosa das Rosas”

Унікальна подія, яка занурить Вас у світ середньовіччя! Довгоочікуваний новий альбом від львівського ансамблю “Kings & Beggars”, спільно з яскравим хореографічно-театралізованим шоу від студій старовинного танцю “Джойссанс” (Київ) та “Бельтайн” (Львів).

Локація: Клуб “Picasso”.

Вартість квитка: 200-250 грн.

9. Йорданська в’язанка 2018

У програмі – студентський ​вертеп, який об’їздив всю лінію фронту​, конкурс колядок,​ ​оголошення переможців голосування, весела забава​, танці та жива музика від «ПогорілКо live Бенд».

Локація: Корпус ФБФ (Хуторівка, 35а).

Внесок для працівників та випускників – 150 грн, для студентів та дітей – 75 (до 10 років безкоштовно).

10. Музична майстерня. Саксофон

Саксофон – найпопулярніший духовий інструмент і про нього вже багато що знають. Однак, в майстерні саксофон буде розмовляти, танцювати і робити різноманітні фокуси, яких не побачиш і не почуєш на звичайних концертах.

Локація: Музей ім. А. Шептицького.

Вартість: 100 грн.

11. Прем’єра вистави “Коли цвіте папороть”

У цій новаторській виставі нема традиційного сюжету, звичних для опер арій, дуетів. У першій дії можна побачити барвисті часи язичництва, коли формувалася прадавня культура українського народу в єднанні людини й природи; у другій – можна відчути у наші бурхливі дні з відлунням війни, з героїкою, навіяною спогадами про волелюбне козацтво, з тривогою про загрозу можливої майбутньої катастрофи.

Локація: Львівська Опера.

Вартість квитка: 50-500 грн.

12. Travel log: Гастромандри БоЇм

Боїм – мандрівник, який збирає у світі гастрономічну мудрість країн і народів світу, а у Львові втілює весь досвід у смачних продуктах. Саме тому: “Пізнав у мандрах – зробив у Львові”. Вагомим складником кожної культури є її Кухня, оскільки традиційні національні блюда несуть в собі культурний код нації. Саме через відтворення традиційних рецептів віднайдених у різних кухнях світу БоЇм пропонує здійснити гастромандрівку світом.

Локація: PreStory.

Вхід вільний.

4 лютого, неділя, 2018 року

1. Latina в Малевичі

Хей, кому ще набридла зима і холод? Приходь цієї неділі в Малевич, тут буде дуууже спекотно — на танцювальній Malevich Latinа!

Танцюємо сальсу, бачату, мамбу та регетон під спекотні треки від DJ La-Gata!

Локація: Malevich Night Club

Вхід вільний!

2. Показ фільму «Возз’єднання: десять років після війни»

«Возз’єднання: десять років після війни» – документальна стрічка, присвячена зустрічі молодих албанців та сербів через 10 років після війни на Балканах. Косово, 1999 рік. Серби та албанці живуть відокремлено, країна на межі війни. В цей час дві групи сміливих студентів з кожної сторони вирішують вперше познайомитися та поспілкуватися зі своїми опонентами. За два тижні після цієї зустрічі почалися бомбардування НАТО, і студенти втратили зв’язок один із одним – аж поки не зустрілися знову через 10 років. Між ними досі існують конфлікти, але ролі змінилися кардинально.

Локація: Перша Львівська Медіатека.

Вхід вільний за попередньою реєстрацією.

3. Концерт “У гостях у Моцарта”

Коли йому було шість років, його слухала могутня імператриця Марія Терезія. Коли він сягнув розвитку кар’єри, його слухала вся Європа. Сьогодні його слухає весь світ. Запрошуємо і вас!

Локація: Львівська обласна філармонія.

Вартість квитка: 70-130 грн.

4. Вистава “Перетворення”

«Перетворення» у постановці Артема Вусика – це пластична драма, побудована на психо-фізичній дії акторів. Вербальна складова у виставі відсутня. Натомість актори розмовляють з вами мовою своїх тіл. Тут пластика – алюзія душевних емоцій, які змінюються протягом усієї вистави.

Локація: Театр Лесі Українки.

Вартість: 40-60 грн.

5. Прем’єра вистави “Коли цвіте папороть”

Фольк опера-балет “Коли цвіте папороть” Євгена Станковича – явище в музиці унікальне і за жанром, і за сценічною історією. Твір був написаний у 1977 році, але ніколи не мав повного сценічного втілення. Театр узяв на себе сміливість яскраво й феєрично зреалізувати неймовірно красиве мистецьке полотно, зіткане з фольклорних мотивів, поданих сучасною музичною мовою. У цій новаторській виставі нема традиційного сюжету, звичних для опер арій, дуетів.

Локація: Львівська Опера.

Вартість: 50-500.

6. DiZeX BAND “Сольнuй концерт з відлунням Різдва”

Молода львівська команда DiZeX, яка зовсім нещодавно підкорuла Picasso club, а згодом поїхала зі своєю програмою ріднuмu містамu музuкантів, знову дає концерт у Львові. Творчість самuх дізів дуже багатогранна: тут і rock, і rock-n-roll, і jazz, і pop-rock, й інші напрямкu. Колектив не дасть засумуватu і звuкнутu до якогось одного стилю. В той час, як багато пісень можуть змусuтu хоча б на мuть задуматuсь про щось глибоке та серйозне, інша їх частина підійме настрій іронічними історіями з реального життя.

Локація: Мистецьке об’єднання Dzyga.

Вартість: 70 грн.

7. АУМ Медитація

Медитація АУМ – це соціальна медитація, в якій ми, через взаємодію з іншими, можемо зустрітись зі своїми емоціями та з собою. Ми будемо проходити через практично всі аспекти людської природи – гнів, ніжність, життєву силу, енергію, хаос, рух, сум, радість, чуттєвість, тишу… на шляху до медитації. АУМ може дати поштовх для прискорення розвитку, може допомогти розкрити серце, відкрити в собі невичерпний потік любові, дружності та енергії, впевненості в собі та в тому, що Всесвіт підтримує мене.

Локація: вул. Січових Стрільців 11, спортзал.

Вартість: 300-350 грн.

8. Органний ланч-концерт. Марія Хилько

Марія опановує фортепіано у музичному коледжі Київського Інституту музики ім. Р. Глієра. Протягом усього навчання здобувала перемоги на всеукраїнських конкурсах, а 2016 року стала лауреаткою Першої премії Міжнародного конкурсу піаністів у м. Тиват (Чорногорія). Заняття у коледжі Марія поєднує з навчанням у Школі мистецтв №5 в класі органа заслуженої артистки України Ольги Дмитренко. Творчому зростанню сприяли майстер-класи головного органіста храму св. Івана Боско в Болоньї Стефано Манфредіні. І от, минулого року Марія Хилько стала лауреаткою конкурсу юних органістів ім. Баха.

Локація: Львівський органний зал.

Вартість: 50 грн.

9. Квест маршрути по центру Львова

Відвідайте класні місця, виконуючи завдання. Розгадайте цікаві загадки , зробіть смішні фото. Дізнайтеся масу цікавих фактів і легенд про місто!

Локація: Інтерактивні квести по Львову. Для дорослих та дітей.

Вартість: 179 – 600 грн.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.