Де у Львові на Йордан можна скупатись

//

sashko

kup

У Львові офіційно визначено три локації, де можна скупатись на Водохреще, 19 січня.

Міськрада настійливо рекомендує занурюватись лише на визначених територіях, де будуть проводитись організовані купання та забавляння. У інших водоймах категорично заборонено проводити самовільні купання та пірнання у воду, бо це небезпечно для життя та здоров’я.

На усіх локаціях, де купатись не можна, будуть встановлені заборонні знаки.

Офіційно дозволено у Львові купання лише у трьох місцях:

Горіховий гай

У суботу, 19 січня, з 09.00 год. у парку «Горіховий гай» (В. Великого, 16) пройде вже традиційна «Купіль на Йордана». О 12.00 год. відбудеться освячення води. Також цілий день будуть лунати святкові колядки у виконанні дитячих колективів.

gor

Для комфортного пірнання для відпочивальників буде організовано зони обігріву, роздягальні, гарячий чай та ряд інших зручностей.

Відповідальний — директор ЛКП «Львівський кіноцентр» Андрій Породко

Погулянка

В озері за Центром творчості дітей та юнацтва Галичини (вул. Вахнянина, 29, парк «Погулянка») зимове купання триватиме з 12:00 до 17:00.

На березі горітиме ватра, біля якої можна буде обсохнути, відігрітися та переодягнутися після купання.

Організатор святкових заходів — Тарас Білошицький;

Винники

Винниківчани святкуватимуть Водохрещення на базі відпочинку «Винниківське озеро» 19 січня 2016р. з 09.00 год. до 18.00 год.

jordan

Відповідальний — заступник міського голови Б.Р.Шустер

Не забувайте про правила безпечного купання!

pra

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.