День студента-2024 у Львові

//

Nelegal

Куди піти відзначати День студента у нашому місті? Афіша Львів підкаже відповідь на це питання. Адже саме у нас добірка досить різних подій, що заплановані на 15-18 листопада.

Вечірка

frststud

Локація: Festrepublic

Час: 16 листопада, 16:30

Вартість: 200₴

День студента для Фестрепаблік є одним зі свят, що притягує молодь на круті вечірки. Усе просто: друзі, світло, музика, смішний стендап, напої, драйв…

Прибуток та усі зібрані під час вечірки кошти передадуть на підтримку наших захисників.

Концерт і діджей-сет

Локація: клуб Malevich (проспект Чорновола, 2)

Час: 17 листопада о 18:00

Вартість: 400-650 грн

У самісінький День студента, у вечір п’ятниці головною подією у місті стане виступ легенди української музики – гурту ТІК! Цілу годину публіка співатиме пісні про пірожине, вчительку, оленів та інші хіти.

Крім того DJ NOVIK “запалить” сетом хітів 90их і 2000х, а потім усі зустрінуться на Lollipop. Також буде благодійний аукціон і збір коштів на допомогу ЗСУ. Вікові обмеження 16+

Музична презентація поетичної збірки Богдана Ігора Антонича

Час: 17 листопада о 15:00

Локація: Музей Ідей (Валова 18а)

Вхід вільний

Подія не студентська, та серед спудеїв є ті, кому буде цікавою, бо запланована у цей святковий день. До того ж відбудеться по сусідству з одним універівським факультетом. Гурт “Пиріг і Батіг” представисть двомовної поетичної збірки Богдана Ігора Антонича. Музиканти розкажуть про вихід альбому “Зелений”, що був всеціло покладений на поезію поета, відтак публіка почує декілька пісень.

Вечірка у пабі

Локація: паб «Довгі бурхливі оплески» (вулиця Січових Стрільців, 3)

Час: 18 листопада о 18:00

Вартість: перші 50 квитків – 200 гривень, далі – 300, у день події – 400

Хто хоч раз був на вечірці до Дня Студента у вже недіючому клубі Picasso, той точно захоче прийти у паб «Довгі бурхливі оплески» на «Вечірку як в Picasso 4.0» від DJ Van Gogh. Музика 90х і 2000х, місцями 80х, відеоряд улюблених хітів від VJ Ромуся і невід’ємний атрибут — дзеркальна куля. Двіжуватимуть аж до закриття закладу!

Львівський кіно- і театральний актор Микола Береза проведе аукціон знакових військових артефактів від бойового медика Олександра Ябчанки. Виручені кошти передадуть батальйону Вовки Да Вінчі, де він служить.

Шахові змагання

Час: 15 листопада о 15:30 (реєстрація присутності почнеться о 15:00)

Локація: Шаховий клуб ЛНУ імені Івана Франка (вулиця Фредра 1, Турнірна зала)

Профком студентів Львівського національного університету імені Івана Франка спромігся підготувати вельми нудну подію – шаховий турнір. На жаль, ніякої розважальної чи благодійної складової не передбачили.

У змагах візьмуть участь не лише студенти, а й викладачі, працівники Університету й навіть їхні діти!

Попередня реєстра­ція є обов’язковою. Для цього учасникам потрібно вказати: ПІБ, розряд у шахах, рік народ­жен­ня, факультет, курс, контактний номер (viber). Для того, щоб взяти участь у турнірі потрібно надіслати ці дані не пізніше 19:00 14 листопада на електронну адресу: chesslnu@i.ua, або за телефонами:

+380672598970 – Онисько Михайло Петрович;

+380956458251 – Мельник Назар Андрійович;

+380507606521 – Попович Святослав Ігорович;

Благодійний концерт і DJ-сет

Локація: клуб Malevich (проспект Чорновола, 2)

Час: 16 листопада (17:00-23:00)

Вартість: 550-600 грн

Все буде в найкращих традиціях подій від організаторів DOBRE party. Щоправда, співатимуть маловідомі у Львові виконавці: фіналіст телешоу «Голос країни 11» – Тьома Паучек (його слухають користувачі Тік Ток), Роман Скорпіон (його теж хтось таки слухає). Танцювальна музика від DJ Rukun, а ведучий Макс Новосадстворить феєричні емоції і спів усіх в унісон.

Частину коштів направлять 78му полку ССО.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.

Індекс маси тіла калькулятор