Куди піти у Львові на вихідні 11-12 листопада?

//

Nelegal

Веганський фестивальчик

Час:11-12 листопада

Локація: палац Мистецтв (вулиця Коперника, 17)

Львів Веган Фест – це благодійна дводенна розважальна подія для охочих. Його огранізовують з метою популяризації веганства та збору коштів для ЗСУ. Увесь прибуто передадуть у благодійний фонд «Повернись Живим». крім ярмарку здорової їжі й інших товарі тут буде:

  • Кулінарні майстер-класи;
  • Лекторій;
  • Фудкорт від найкращих веганських закладів міста;
  • Тату-зона;
  • Дитяча зона;
  • Виступи українських рок-гуртів;
  • Швидкі побачення.

Фестивальчик «Дні українського кіно»

Час:11-12 листопада

Локації:Львівський кіноцентр (вулиця Володимира Великого, 14а) та Палац Гната Хоткевича (вулиця Кушевича, 1)

Вхід на кінопокази вільний, але з обов’язковою реєстрацією онлайн

Кінопокази і обговорення маловідомих українських стрічок: давніх та сучасних документальних. Реєстрація і вся програма за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnBmpeysA8BQ1uQFqlSOSLhiDnZoo2QQLGDo11r2zOl-YLRA

Благодійний концерт Павла Зіброва

Час:12 листопада о 18:00

Локація: Палац залізничників (вулиця Федьковича, 54)

Знаменитий Павло Зібров з гостями концерту допомагає зібрати кошти на бронепікап для 93 Окремої механізованої бригади «Холодний Яр». Квитки за телефоном – 067 67 53 063

Концерт естрадної ретромузики

Час:12 листопада о 19:00

Локація: Нижній зал Театру ляльок (площа Данила Галицького, 1)

Вартість: 300 ₴

ВІА «Квартирник» – колектив молодих музикантів, які об‘єднались з метою популяризації української естради минулого століття, а саме музики українських вокально-інструментальних ансамблів. Це пісні, що випередили свій час. Мелодії, які попри утиски радянської влади стали легендами. Ритми, від яких неможливо встояти. Будемо вдосталь обіймів, співу, та зібраних гривень для воїнів. А ще буде поміж нас:

  • Передконцертне прослуховування колекції вінілів
  • Живе звучання культових пісень: Червона рута, Стожари, Три трембіти та інших
  • Творчість легендарних Івасюка, Зінкевича, Яремчука, ВІА «Кобза», ВІА «Смерічка»

Квитки можна купити онлайн: secure.wayforpay.com/payment/ofvk

Концерт хітів Стіві Вандера

Час:11 листопада о 20:00

Локація: артцентр Дзиґа (вулиця Вірменська, 35)

Вартість: 250 гривень

Музиканти з Києва та Львова гратимуть твори легендарного композитора та виконавця Стіві Вандера. Він вплинув на хід усієї музичної індустрії. Ним надихались і наші музиканти. Від запальних композицій до ліричних та емоційно-насичених творів. Музика Стіві точно не залишить вас байдужими!

Показ і обговорення документального фільму

Локація: Львівський кіноцентр (Парк “Горіховий гай”, що на вулиці Володимира Великого, 14а)

Час: 12 листопада, 17:00

Вхід вільний

З перших днів війни метрополітен став бомбосховищем для багатьох харків’ян/-ок. Два місяці вони облаштовували його для більш-менш комфортного життя. Але місцева влада та керівництво метрополітену хочуть звільнити підземку від мешканців/-ок і знову запустити транспортну мережу. Саме про це фільм «89 днів».

Модераторка обговорення: Ніна Хома, регіональна координаторка Мандрівного Docudays UA на Львівщині. Організатор події – ГО “Патронус”. Партнери: Lviv Film Centr, львівська кінокомісія. Контактний телефон 0965522731

Куди піти з дітьми?

Квест і майстерка за мотивами картин Марій Примаченко

Час:12 листопада о 12:00

Локація: палац Потоцьких (вулиця Коперника, 15)

Вартість квесту з майстер-класом за ціною вхідного квитка для дітей: 50 ₴ (на вході у палац)

Дітей молодшого шкільного віку (6‒11 років) чекають у галереї! Тут організовують пізнавально-творчий квест на виставці «Феномен Марії Примаченко», що триває у палаці Потоцьких з середини жовтня. Під час квесту дітлахи дізнаються про життєвий і творчий шлях видатної української майстрині, поринуть у світ її багатої уяви та спробують відшукати фантастичних звірів, яких вона так любила. Після нього вони зможуть взяти участь у майстерці з малювання листівки за мотивами робіт Марії Примаченко.

Контактний телефон: 068 966 23 48

Свято у розважальному центрі

Час:11 листопада о 12:00

Локація: «Планета Мрій» (вулиця Газова, 30а)

Дитячий розважальний центр святкуватиме сьому річницю! Тут підготували багато сюрпризів: святкова лотерея для всіх, подарунки та квитки від наших партнерів з океанарію і Першого театру, танцювальне шоу, паперове шоу, частування найсмачнішим тортом і багато іншого. Таку вечірку просто неможливо пропустити!

Бронюйте столики, поки ще залишились вільні: 0671853399!

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.