Куди піти у Львові на вихідні 18-19 листопада?

//

Nelegal

Цікаві події у один з вікендів листопада: концерти, імпрези майстерки тощо.

Відкриття арт-центру в старовинній споруді на Підзамче

Локація: Фабрика повидла (вулиця Хмельницького, 124)

Час: з 15:09

Вхід на події вільний

Відкрийте артцентр “Фабрика повидла” після реставрації, що тривала 8 років. Найцікавіша імпреза вікенду

Програма відкриття

15:00 – відкритий вхід на територію артцентру

17:00 – відкриття виставки “Наші роки, наші слова, наші втрати, наші пошуки, наші ми” та виступ кураторів – Бориса Філоненка, Катерини Яковленко, Наталії Маценко

17:30-18:30 – можливість самостійно оглянути основну виставку в виставковому холі, а також історичну виставку у вежі

У цей час можна долучитися до екскурсій (без реєстрації, у форматі живої черги):

17:30, 18:00, 18:30 – кураторські екскурсії виставкою “Наші роки, наші слова, наші втрати, наші пошуки, наші ми”

17:30 – авторські екскурсії історичною виставкою від Ірини Склокіної й Ольги Заречнюк

19:00-20:30 – концерт Мар’яни Садовської та Крістіана Томе з новою програмою “Навчитися світла”. Колаборація з Сафіє Лентер-Кизи

20:45-22:00 – виступ Grisly Faye

Під час відкриття підтримають новий благодійний проєкт.

Показ фільму «Найкращий бос»

Локація: Палац Гната Хоткевича

Час: 18 листопада о 18:00

Вхід вільний за попередньою реєстрацією

У межах Головування Іспанії в у ЄС протягом другого семестру 2023 року Посольство Іспанії в Україні та Іспанська агенція з міжнародного співробітництва з розвитку організовують Лінію іспанського кіно у Львові!

«Найкращий бос»

[spoiler]Оскароносний Хав’єр Бардем у ролі харизматичного бізнесмена, який невпинно працює задля добробуту співробітників… або заради престижного призу. Щоб виграти цю нагороду, його компанія має досягти ідеальних результатів. Однак проблеми, як навмисно, виникають одна за одною.[/spoiler]

Онлайн-реєстрація https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeCdjear3vevG7vo-SXNH2OnC9lhLo_NCOdx87gKB6-K_9nYQ/viewform

Вистава «Чорний квадрат. Перші пестощі» 18+

Локація: Палац залізничників (вул. Федьковича, 54)

Час: 18 листопада о 19:00

Вартість: 220-700 грн

Як відбувається, що чоловік і жінка опиняються в одному ліжку? Що варто робити, і що не потрібно говорити? А що трапляється саме собою? Що відбувається далі?Щось же змінюється всередині у нас після всього цього? Вистава дає відповіді на всі ці питання і звичайно задає нові. Гостро-сексуальна комедія для дорослих, з ліричним ухилом. Любов, розтягнута в часі і секс, знайдений через роки.

Історії про те, як хотілося, але не склалося, або склалося, але не так! Що і як саме – ми розповімо вам дуже докладно. Відверті теми, щирі розмови. Кокетство і флірт, печаль і сміх, любов і ненависть. Мінімум вульгарності, нуль порнографії, максимум відвертості. Постановка для дорослих людей, – не по паспорту, а за станом душі. Також небажані глядачі з святенницькими поглядами на світ, і особливо без почуття гумору.

Концерт гурту Крихітка

Локація: FESTrepublic (вулиця Старознесенська)

Час: 18 листопада, 19:00

Вартість:

500-600 грн

Чуттєві та енергійні, неймовірно проникливі гурт “Крихітка” повертаються з великим сольним концертом у Львові. Вони зіграють свої найкращі хіти та нові композиції, щоб розігріти ваші серця. В програмі прозвучать нові пісні з майбутнього альбому “Мегалюбов”, трек “Ялта” та улюблені хіти публіки з попередніх альбомів. Спеціально до виходу вінілу “На першому місці” Крихітка також готує кілька композицій з дебютного альбому. Під час концерту також відбудеться благодійний аукціон.

Концерт співачки Ipatova

Локація: артцентр “Дзиґа” (вулиця Вірменська, 35)

Час:19 листопада о 20:00

Вартість: 300 грн

Фортепіано і вокал. Акустична програма з авторськими піснями. Уявіть собі реальні почуття, коли музика і голос підхоплюють і несуть вас у чуттєву подорож, у якій є любов, самокопання, віра у себе, війна, біль, батьки, психологія, творчість, натхнення, друзі і пригоди! Все це чекає на вас на концерті співачки і піаністки Ipatova. Також відбудеться презентація нового альбому «Відтінки любові» та частина концерту буде супроводжуватися віршами від запрошеної гості.

Концерт «Шедеври української естради»

Локація: Будинок офіцерів (вулиця Театральна, 22)

Час:19 листопада о 19:00

Вартість: 200-350 грн

FIJI Band та Зіновій Карач запрошують львів’ян та гостей міста відпочити душею під улюблені хіти української естради! Нове звучання відомих хітів XX століття!

Білозір, Івасюк, Поклад, пісні з репертуару Степана Гіги та дуету «Світязь». Відомі та невідомі шедеври «Ябцьо-джазу». Хіти 60их, пісні 70-х, шлягери 80-х та ретро-вальси романтичного французького акордеону! Приходьте разом співати «Гуцулку Ксеню», «Червону Руту», «Черемшину» у дружньому колі!

Куди піти з дітьми?

Майстерка з малярства на склі

Локація: Палац Гната Хоткевича

Час: 19 листопада о 14:00

Вартість: 450 гривень

Що таке малярство на склі? Це нанесення зображення зі зворотньої сторони скла. Завдяки цьому вона мерехтить, а малюнок захищений від зовнішніх пошкоджень.

Палац Хоткевича запрошує львів’ян віком від 14 років створити свою новорічну картину у незвичному форматі. Проведе майстер-клас професійна майстриня з малярства на склі Галина Якубишин. У вартість входять усі необхідні матеріали. Квитки за посиланням: www.2event.com/events/1867392#/ Якщо є питання, телефонуйте організаторам: +380980842152

Майстерка з плетіння павуків

Локація: Майстерня Магди Дзвін (вулиця Лисенка, 38)

Час: 18 листопада о 16:00

Вартість: 500 гривень

Членкиня Національної спілки майстрів народної творчості, авторка посібника з писанкарства «По білому яйці воскові взори» та «Книги про соломоплетіння. Сонячні візерунки» Марія Іванишин організовує майстерку з виготовлення солом’яного декору. Павук – традиційна різдвяна прикраса-оберіг. З символом павука пов’язано багато легенд та звичаїв у народній творчості. Але особлива магія – це створити різдвяного павука самостійно.

Матеріали нададуть, на подію слід реєструватись онлайн: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSelkyaqh4bXCvF9QuK7iUl8WS0GUbDbNlk7iPbHx1Emq5E16A Телефон: тел.: 096-415-67-71

Заходи за категоріями та локаціями

Контакти та правила сайту

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.