Куди піти на День Святого Патрика 2024 у Львові

Ймовірно, ви чули про День Святого Патрика, навіть якщо ніколи не долучалися до його святкування. Втім, не хвилюйтеся, щоб відзначити це свято, не обов’язково їхати в Ірландію. Можна заощадити трішки грошей і залишитися у Львові. Цьогоріч заплановано чимало цікавих заходів, приурочених до Фіоста Падрайг (саме так ірландці називають цей свято 🙂 ). Цікаво? Тоді ознайомтеся з підбіркою місць, куди піти на День Святого Патрика у Львові.

Концерт кельтської музики до Дня Святого Патрика 

Що ж це за свято, яке відзначають лише один день? Київський фолк-гурт “Rún” теж так вважає, тому запрошує охочих на свій концерт до Дня святого Патрика, який відбудеться в переддень свята — 16 березня.

Якщо ви прихильник звучання музики народів кельтського походження (ірландців, шотландців та інших) і давно мріяли почути її виконання вживу, то вважайте, що ви зірвали джекпот!

Фолк-гурт “Rún” вже більше 20 років досліджує традиційну музику кельтських народів, а отже — вони справжні профі в цьому. У складі гурту 3 музиканти-мультиінструменталісти:

Микола Іванов – альт, скрипка, гайта (галісійська волинка), мандоліна;

Андрій Яковенко – флейти, сопілки, мандоліна, бузукі, боуран (ірландський барабан), перкусія;

Сергій Каденко – гітари.

Коли: 16 березня 2024, о 19:00


Де:
Нижній Зал в Театрі Ляльок (площа Данила Галицького, 1)


Квитки:
посилання на квитки ви можете знайти тут 🙂

День Святого Патрика у львівських пабах

Послухали музику, а тепер можна трохи відпочити в пабі з друзями та смачним пивом. Якщо ви хочете на деякий час відчути атмосферу автентичного ірландського пабу на День Святого Патрика, то львівські заклади охоче допоможуть вам з цим.

Паби, які влаштують святкування Дня Святого Патрика 17 березня:

  • Львівський Університет Крафтового Пива ім. Св. Христофора (Франка 3)
  • Drunken Duck (Братів Рогатинців 45)

Вечір кельтської музики з гуртом Irish Beggars

Завершує нашу підбірку виступ запального львівського гурта Irish Beggars до Дня Святого Патрика. Тут ви зможете почути найкращі кельтські пісні і насолодитись атмосферою свята.

Втім, перед тим, як йти відпочивати, не забудьте забронювати столики в закладі за цим номером телефону: +38 067 303 77 88

Коли: 17 березня 2024, о 19:00


Де:
паб “Залізна шапка” (вул. Театральна, 23)

Тож тепер ви знаєте, куди піти на День Святого Патрика і гарно відпочити!

Читатийте також добірку десяти найкращих пабів Львова.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.