Концерт «Хамерман знищує Віруси»

//

Nelegal

Епатажний і безкомпромісний дует музикантів-перформерів, що вже не одне десятиліття позиціонує себе як “найадекватніший гурт України” повертається у Львів! У нашому місті вони виступають як з сольними концертами, так і під час різних подій/фестивалів. Атмосферу позитиву і безтурботності розділяють у залах ще довго після їхніх шоу.

Перший у 2023 році львівський концерт відбудеться у суботу, 8 квітня. Вартість квитка 350 грн. Купити можна за посиланням: www.ottry.com/services/warp/hamerman-znyschuye-virusy

«Хамерман Знищує Віруси» — український музичний гурт, заснований в 1996 році у місті Суми. З оригінального складу гурту залишилось два музиканти, що зараз і є гуртом — Володимир Пахолюк (вокал, тексти) та Альберт / Олег Цукренко (вокал, музика). Відомі оригінальними сценічними образами, що вигадують і створюють під кожен виступ, відтак є унікальними.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.