Куди піти на вихідних у Львові 3-5 вересня

//

tanyadzyama

ukraine-3387004_960_720

Початок вересня треба проводити правильно. А перші осінні вихідні – тим паче. Бо натхнення та енергія дуже нам потрібні для того, щоб не впадати у всілякі там осінні депресії. Тому розповідаємо вам, що цікавого відбудеться у Львові саме упродовж цих вихідних.

П’ятниця, 3 вересня

Гарно завершити цей тиждень можна у Митрополичих садах. Тут для вас співатиме “Піккардійска терція”. О 19:00 артисти почнуть програму “Сад ангельських пісень”. Ви точно тут добре порелаксуєте і відпочинете.

tercija-030d590bc73107fc6324892f724485a3

Субота, 4 вересня

У суботу, 4 вересня, центральними вулицями Львова проїде жіночий костюмований велопарад «Міфічна Полтва». Приєднатись до підземної річкової історії міста пропонує Львівська асоціація велосипедистів. Організатори закликають усіх охочих долучитись до костюмованого дійства, яке стартуватиме 4 вересня о 14:00 год. (збір з 13:00 год.) біля пам’ятника І.Франку навпроти Львівського національного університету. Дрес-код – необов’язковий. Але, кажуть, організатори, краще взяти, аби було трохи веселіше.

А о 17:00 в кінотеатрі Planeta Kino 4DX (Forum Lviv) відбудеться допрем’єрний показ фільму «Казка про Коника» за участі знімальної групи. Львів’яни матимуть унікальну можливість подивитись перший документально-анімаційний фільм про війну для сімейного перегляду і на живо поспілкуватись з творцями стрічки за 5 днів до старту кінопрокату.

Також у суботу розпочнеться і триватиме до неділі на території !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26) масштабний всеукраїнський молодіжний захід — Молодвіж!Voice it. Це 24-годинний захід нового формату, що об’єднає навколо себе молодіжне ком’юніті з усієї країни.

“Цьогоріч тема заходу — можливість виражатись. Організатори наголошують: «Щоб не довелось кричати — не мовчи!”, – кажутть організатори.

Неділя, 5 вересня

У неділю ж знову збирайтеся у Митрополичі сади. Тут відбудеться Джаз з Нового Орлеану. Адже – Gregory Boyd у Львові. Це буде єдиний виступ Грегорі Бойда із особливою програмою. Талановитий вокаліст вийде на львівську сцену разом із учасниками українського музичного проєкту ShockolaD. Таке точно не можна пропустити.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.