Куди піти у Львові 1 і 2 липня?

//

Nelegal

Майстер-клас «Намалюй комікс разом з Котом Інжиром»

Дата: 1 липня

Час: 13:00-15:00

Локація:палац Хоткевича (вулиця Кушевича, 1)

Мальований котик Інжир, соцмережний персонаж і улюбленець книголюбів запрошує дітей та дорослих на майстер-клас з коміксів. Упродовж заняття художниця та письменниця Олена Павлова розповість історію створення персонажа, поділиться творчою кухнею: як працює над ідеями та малює Кота Інжира, картинки з яким набирають тисячі вподобань.

Олена ознайомить з основами роботи над коміксами, а також запропонує малечі створити своїх героїв і намалювати власну історію. Учасників чекає багато котиків, натхнення та пухнастого настрою. Можна і варто приходити з дітьми.

Вартість: 100 грн з учасника. Попередня реєстрація та оплата за покликанням: https://forms.gle/uscNfnbpmDi5z668A

Галерейна вечірка «Ліжко палає» (18+)

Дата: 1 липня

Час: 18:00

Локація: Я галерея (вулиця Шота Руставелі, 8: синя брама, другий поверх)

«Ліжко палає» – це назва однієї з робіт Володимира Лободи, в його мальованому щоденнику. І саме таку назвали вечірку на тему еротичної творчості художників! Під час виставки «Ніжність» у львівській галереї бувають нестандартні події, де оглядають картини, що не ввійшли до основної експозиції. І ця вечірка також матиме такий унікальний супровід, де:

  • Покажуть відверті роботи Володимира та Людмили Лободів на еротичну тематику
  • Андрія Кісь розповість майже таємні історії з життя подружжя, які дуже рідко стають публічним надбанням. Про особливе, сексуальне, чуттєве та тілесне…
  • Разом з Юрієм Шустовим, з vinylclub, послухають і поговорять про музику та платівки з еротичним ухилом
  • Смачна частина, цього разу з сирним фондю

Вартість: 400 гривень. Реєстрація обов’язкова за посиланням https://forms.gle/QzFLDQeyTmEbzrL27

Музика Баха в органному залі

org_zal_rizdvo

Дата: 1 липня

Час: 19:00

Локація: Львівський органний зал (вулиця Бандери, 8)

Бах і орган ідеально доповнюють один одного, як два фрагменти одного пазла. Логіка і фантазія, рух і споглядальність, розрахунок і піднесення, простота і пишність – усе це поєднується у музиці Баха. Вибрані органні твори композитора прозвучать у виконанні солістки Органного залу Олени Мацелюх.

Тривалість близько години. Квитки можна придбати:

  • – у касі Органного залу щодня з 13:00 до 19:00
  • – онлайн на https://widget.kontramarka.ua/uk/widget344site11290/widget/event/81592

Поетичний читацький клуб «Клепсидра» обговорює і читає Вінграновського

Дата: 2 липня

Час: 19:00

Локація: арт-центр «Дзиґа» (вулиця Вірменська, 35)

Ще одна подія від авторки Кота Інжира. Щомісяця на зустрічах заснованого весною цього року поетичного книжкового клубу «Клепсидра» збираються у «Дзизі» насолоджуватися культовими віршами українських класиків. Починають липень зі зустрічі про Миколу Вінграновського, якого вважають одним з найпристрасніших українських поетів. Його вірші пахнуть акацією і містять багато неба та любові — концентрованої, вогнистої, неозорої. На вас чекає:

  • лекція-презентація про Миколу Вінграновського, де ви дізнаєтеся цікаве та головне про життя поета, особливості стилю та знакові твори
  • читання та обговорення віршів класика, можливість висловити свою думку і бути почутими
  • добірка джерел та ресурсів про поета, щоби продовжити самостійне вивчення творчості автора
  • велика порція натхнення, нові знання та власні інсайти, чудова нагода до саморозвитку
  • смаковите літнє меню і прохолодні напої

Кураторка книжкового клубу — Олена Павлова, поетка, художниця та літературознавиця. Вартість 200 грн. Реєстрація: https://forms.gle/68yukgQhtSAC85Am7

Майстерки з шиття

Дата: 1, 2 липня

Час: 15:00

Локація:вулиця Куліша, 4

Швейна студія-ательє «PROший Львів” організує для діток майстер-клас, де вони зможуть щось пошити, перекусити між роботою та навіть пострибати, щоб розімʼяти руки і ноги. Дітки шитимуть все власноруч “з нуля”: з моменту викрійки до фінальних швів. Кожна дитина працюватиме за окремою швейною машинкою, але під наглядом майстринь. 1 липня о 15:00 – шитимуть органайзер зі заколкою і резинкою. 2 липня о 15:00 – шитимуть сумку-шопер.

Тривалість – 3 години. Вік учасників – від 8 до 13 років. Матеріали – надають: тканину, голки, нитки, швейну машинку. Перекус обовʼязково буде. Вартість – 450 грн. Кількість місць обмежена! Для реєстрації пишіть в приватні повідомлення (вайбер, телеграм):+380 67 255 3878

Концерт віолончеліста Володимира Бедзвіна

Дата: 2 липня

Час: 17:00-19:00

Локація: арт-галерея “Шум” (площа Старий Ринок, 7)

Volo Bedzvin – це віолончель, спів, live-looping.

Biн має авторський репертуар, грає імпровізовану музику та робить аранжування народних пісень. Як віолончеліст співпрацював з музикантами та гуртами: «Люди добрі», «Татош Банда», «Гич Оркестр», Мар’яна Садовська, Марк Токар, Марк Марчек, Христина Соловій та іншими. Зараз пише музику, грає концерти та волонтерить.

Вартість – 150 грн. Тривалість – до 2 годин

Перегляньте також перелік локацій, де, ймовірно, організують кіносеанс просто неба в один з вечорів.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.