Куди піти на вихідні у Львові. Події 6-8 серпня

//

tanyadzyama

lviv-1306387_960_720

Робочий тиждень майже позаду. Попереду – вихідні, які варто провести цікаво, аби натхнення тримало наступних 7 робочих днів. Ділимося із вами ідеями, як провести вихідні 7-8 серпня.

Камерний вечір у філармонії

Ще сьогодні, 6 серпня, ви встигаєте провести п’ятницю культурно і з насолодою. О 20:00 Львівська філармонія запрошує на камерний вечір.

Тут буде музика Йоганнеса Брамса, який поєднував у своїх творах технічну досконалість, тонку винахідливість і чисто романтичну свідомість.

ТНМК у Fest Republic.

Сьогодні ввечері ТНМК зіграє концерт у Fest Republic. Початок о 19:45. Буде драйвово і круто.

Парад фронтових собак

Цікава подія відбудеться у суботу у Парку культури. Тут ветерани війни покажуть своїх фронтових собак. Це дійсно неперсічна подія, яку ми дуже рекомендуємо. Розпочнеться парад фронтових собак в 11:00.

Музика Баха

У суботу, 7 cерпня, о 19:00 у Львівській органній залі відбудеться концерт “Музика Баха”. Виконуватиме Олена Мацелюх. Це буде дуже романтичний вечір. Заплануйте собі, якщо вам бракує таких емоцій.

Tayanna у Fest Republic

Якщо ви не підете у п’ятницю на ТНМК, то прийдіть у суботу. Тут о 19:00 співтиме Tayanna. Співачка потішить своїх фанів як новими композиціями, так і справжніми хітами. Здається, це один із найкращих виборів для суботнього вечора.

Нічна велопрогулянка Львовом

А якщо музика та концерти – не ваше хобі, то чому б не вирушити не нічну велопрогулянку Львовом. Так, така атракція існує. Цієї суботи о 21:30 на площі Двірцевій усі велолюбителі мають можливість приєднатись до нічної велопрогулянки містом Лева. Організатори просять пам’ятати про велосипедне світло( переднє та заднє), білий одяг та гарний настрій.

Музика ангелів. Арво Пярт

8 серпня о 19:00 Львівський органний зал запрошує усіх охочих на органний концерт Надії Величко “Музика ангелів. Арво Пярт” у Львові. Сучасний композитор естонського походження, Арво Пярт відомий своїми постійними експериментами з музичною формою і схильністю до тонкої мінімалістичної гармонії.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.