Куди поїхати у вихідні: ведмежий притулок у Домажирі запрошує покавувати з ведмедями

//

sashko

_1594970800_613x321_81833985224_3_0

У неділю на мандрівників чекає смачний сніданок на лісовій галявині та ексклюзивна екскурсія ведмежим притулком Домажир.

На терасі ведмежого будинку з кавою, кожен охочий зможе поспостерігати за сніданком клишоногих і послухати спів місцевих птахів.

109777627

Ведмежий притулок Домажир – унікальний природний еко-освітній простір для порятунку бурих ведмедів, розташований за 15 км від Львова, в селі Жорниська. Заснований за підтримки Міжнародного благодійного фонду Чотири лапи (Австрія). Притулок допомагає повноцінно жити клишоногим, яких врятували із притравлювальних станцій, пересувних зоопарків, цирків, готелів і ресторанів.

У притулку в умовах, максимально наближених до природних, врятовані ведмеді проходять процес реабілітації та відновлення. Окрім того, ведмежий притулок Домажирв є не лише новою домівкою для ведмедів, але й потужним осередком освіти та виховання екосвідомості. Тут регулярно відбуваються екскурсії та заходи, дотичні до зоозахисної та екологічної діяльності краю.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.