Львів’ян просять купити ялинкову прикрасу, щоб допомогти онкохворим дітям

//

prykrasa

Цього року львів’яни вперше зможуть долучитися до акції. «Теплу іграшку надії» презентували в Луцьку ще п’ять років тому. Тепер в акції беруть участь Київ, Острог, Ірпінь та інші міста України. Минулого року за допомогою акції вдалося зібрати понад 70 тисяч гривень на лікування онкохворих дітей. Окрім благодійної акції, до дня Святого Миколая у Палаці Хоткевича відбудуться майстер-клас із виготовлення новорічної іграшки, різдвяний квест і казкочитання «Як Бася Миколая шукала».

У читаннях візьмуть участь літературознавці та поети Жак Жаб’є, Богдан Стельмах, Соломія Чубай, Славко Нудик, Богдан Тихолоз і Зиновій Карач. Для святкової атмосфери для гостей свята працюватимуть тематичні фотозони, а найменших відвідувачів чекає аквагрим. Початок свята о 16:00, завершиться програма концертом-виставою «Чарівна подушка» – повідомляє сайт “Твоє місто”.

Вхід на всі заходи вільний.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.

Індекс маси тіла калькулятор