На Різдво до Львова. Куди піти? Програма святкувань.

//

На площі перед Оперним тетром вже працює різдвяний ярмарок. Традиційні локації Різдва у Львові : проспект Свободи, площа Ринок. Окрім цього Різдвяний ярмарок запрацює і на Сихові — з 14 грудня.7 та 8 січня традиційно встановлять сцену, де будуть відбуватися виступи вертепів та різдвяно-новорічні концерти. 12-13 січня пройде конкурс льодових скульптур на площі перед Львівською оперою. Увечері, 31 грудня, Оперний театр стане незвичайним арт-об’єктом, адже на його фасаді створять 3D-маппінг шоу в супроводі музики гурту “Лірвак”.

У переддень Різдва, 6 січня, святковий настрій створить щорічна традиція винесення Дідуха, яка супроводжуватиметься колядами.

7 січня Львів привітає з Різдвом співачка Руслана. Концерт відбуватиметься на площі перед Львівським театром опери та балету.А вже з 7 до 9 січня Музей народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького у Львові представить свою програму святкувань “Різдво в Гаю”, де можна буде побачити, як колись святкували Різдво в українському селі, а також разом поколядувати з вертепами та створити особливу родинну атмосферу.

jalynka

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.