Великодній ярмарок 2018

//

Анна

jarmarok2018

До Великодніх свят вже традиційно центральна алея Міста Лева перетворюється на на ярмаркову вуличку! Від пам’ятника Шевченку і до Львівської Опери простягається святковий Великодній Ярмарок 2018!

Вже 5-й рік поспіль більше 100 стилізованих будиночків та “Великодня майстерня” працює для мешканців та гостей міста. І дорослі, і діти можуть спробувати себе у гончарстві, писанкарстві, малярстві, лялькарстві, соломо- і травоплетінні, художній вишивці, ткацтві, килимарстві, ковальстві, різьбярстві, роботі зі склом і керамікою, а також розмалювати яворівську іграшку, попрацювати у сучасних техніках хендмейду та створити власноруч унікальну річ.

На Ярмарку можна придбати сувеніри, прикраси та аксесуари ручної роботи, вишитий одяг, мед і продукти бджільництва, плетені кошики, гаварецьку кераміку, книжки і солодощі. Відвідувачі смакують на Ярмарку львівську каву, гарячий шоколад, карпатський чай і квас. Також тут можна скуштувати страви, приготовані на найбільшому в Україні грилі, а також поласувати угорською випічкою.

Популярними фотосекторами є велика святкова писанка, прикрашена стрічками і підсвіткою.

Цього року юнних відвідувачів очікує квест-кімната в якій потрібно буде знайти Великодню писанку.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.