Вихідні 8 та 9 грудня у Львові. Куди піти?

//

vihidni-8-ta-9-grudnya-u-lvovi_-kudi-piti

Афіша Львів – Майстер-клас з виготовлення різдвяних звізд

Виготовляти звізди напередодні Різдва є доброю різдвяною традицією львів’ян. Майстер-клас – унікальна можливість створити свою різдвяну красуню та долучитися до одного із найяскравіших різдвяних заходів «Хода звіздарів» у рамках фестивалю «Спалах Різдвяної звізди». Майстер-клас зі створення паперових безкаркасних об’ємних звізд діаметром 50-80 см проводитиме відомий народний майстер Богдан Новак.

Де?

Шевченківський Гай

Коли?

9 грудня о 13:00

Афіша Львів – Вистава-казка «Тім Талер або Проданий сміх»

Філософську повість-казку «Тім Талер або проданий сміх» часто називають Фаустом для дітей. Це історія про веселу дитину, що проміняла свій сміх на здатність вигравати будь-який заклад. Хоч ця повість неодноразово перевидавалася та екранізувалася, але в театрі Тім Талер – гість не частий. Тому, це буде чи не перша в Україні театральна версія «Проданого сміху» – твору видатного Джеймса Крюса, нагородженого медаллю Андерсена за вагомий внесок у світову дитячу літературу.

Коли?

8 та 9 грудня о 13:00

Де?

Перший театр

Афіша Львів – Концерт гурту «Цвіт Кульбаби»

Пісні гурту “Цвіт Кульбаби” – це музичний стиль українського етно-фолк-року. У кожній композиції відчувається драйвова енергія, яка надихає і наповнює. Історія колективу початку 10 років тому. Група не втомлюється радувати шанувальників концертами і новими треками. Однак, звичайно,жодні записи і кліпи не зрівняються з живим концертом, а відвідати його ви можете вже цих вихідних.

Коли?

8 грудня о 19:00

Де?

В клубі Пікассо

Афіша Львів – Концерт «Моя Україна – велика родина»

Брати Яремчуки, заслужені артисти України побувають у Львові з концертом в рамках всеукраїнського та міжнародного туру «Моя Україна – велика родина». Артисти підготували яскраву концертну програму з улюблених відомих хітів та нових пісень.

Коли?

9 грудня о 17:00

Де?

Центр Довженка

Афіша Львів – Кінорганум

“Кінораганум” – це концерт для шанувальників інструментальної музики у стилі “епік”. Це суміш класичного звучання та електронних гармоній, що створюють незабутню атмосферу повного занурення у музично-сюжетне полотно.

Вперше в Україні в одному концерті зібрані всі кращі кінохіти для органа в ансамблі зі струнним оркестром, семплером, драм-машиною та роялем. Глядач зануриться у світ “Гри престолів”, спуститься у катакомби “Привида опери”, відчує містичність гармоній з “Ангелів і демонів” та побуває в глибинах космосу з мотивами фільму “Інтерстеллар”. У концерті-перформансі прозвучать відомі мелодії з фільмів “Сутінки” та “Амелі”.

Коли?

9 грудня 2018 року

Де?

Львівський органний зал

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.