Вихідні у Львові. Афіша подій на 10 та 11 листопада 2018 року

//

936541_565103766853493_510607655_n

Вихідні у Львові 10 та 11 листопада будуть наповнені яскравих святкових подій, оскільки багато гуртів відвідають місто з ювілейними концертами. Увесь вікенд лунатиме рідна, милозвучна українська музика, яка піднесе ваш настрій.

Afisha Lviv – Ювілейний концерт до дня народження гурту “Рокаш”

“Рокаш” – унікальний колектив, який просто не має собі подібних на вітчизняній рок-сцені. Пісні команди поєднують в собі класику, рок і фольклор, а також спів тільки на закарпатському говірі. Такий музичний стиль музиканти називають по-особливому – “subcarpathian rock”, а композиції для репертуару групи пише член спілки композиторів і автор симфоній.

Коли?

10 листопада, 19:00!

Де?

Клуб Picasso!

Afisha Lviv – Концерт Тараса Чубая та гурту «Плач Єремії»

До 70-ліття Грицька Чубая гурт «Плач Єремії» та Тарас Чубай представлять програму «Світло і Сповідь».

Григорій Чубай був найяскравішим представником львівського культурного андеґраунду. У передмові до книги Григорія Чубая «Плач Єремії», виданої у Львові 1998 року, Іван Дзюба називає поета одною з найзвабливіших і найзворушливіших легенд українського безчасся 70-80-х років. Це була, насамперед, львівська легенда, бо, можливо, без впливу Чубая багато хто з тутешніх митців не відбувся б, чи відбувся трохи по-іншому.

Коли?

10 листопада, 19:00!

Де?

У Львівській Опері!

Afisha Lviv – Концерт Віктора Павліка

Програму “25 років творчості” Віктор Павлік зробив у стилі поп-хард-рок. І презентував її в одному з київських клубів. Так і був створений гурт Pavlik OverDrive.

Відтоді гурт успішно гастролює по країні і за її межами. Виступає на багатьох рок-фестивалях та концертах. Цього місяця львів’яни мають можливість послухати сольний концерт у своєму місті.

Коли?

11 листопада, 19:00!

Де?

Культурно-освітній центр ім.О.Довженка!

Afisha Lviv – Концерт сучасних бандургуртів

Сім неймовірних гуртів зі Львова та України будуть тішити нас своєю творчістю. Вхід на подію безкоштовний.

Коли?

10 листопада, 19:30!

Де?

Львівський кіноцентр.

Afisha Lviv – Концерт Капели бандуристів України до 100-річчя

Національна капела бандуристів має свою неповторну творчу особливість – усі артисти співають і одночасно грають на бандурах. Філігранна відшліфованість кожного номера, величний повчальний, драматичний, часто сумний характер творів поєднаний з іскрометним гумором, елементами сучасного веселого шоу, козацьке характерництво – все це вражає, заворожує глядачів.

На відвідувачів чекають найкращі твори капели бандуристів.

Коли?

11 листопада, 19:00!

Де?

В Органному залі!

Afisha Lviv – Дні науки 2018 у Львові

Всі охочі матимуть змогу не лише поспостерігати і послухати, а й поспілкуватися з українськими дослідниками та отримати від них ґрунтовні відповіді на свої запитання.

Мета «Днів науки» – демонструвати досягнення науки у світі загалом і в Україні зокрема, пропагувати науковий світогляд, поглиблювати зв’язки між науковою спільнотою та громадськістю.

Коли?

10 листопада,12:00!

Де?

Біологічний факультет ЛНУ імені Івана Франка.

Afisha Lviv – Піккардійська Терція з програмою “Подорожі Львовом”

Свого часу гурт «Піккардійська Терція» здійснив цілу революцію на терені українського музичного простору. Колектив, що акапельно виконував класичні музичні твори, обробки народних пісень та авторські композиції, був висунутий на здобуття премії «Золота Жар-Птиця» у номінації «Кращий поп-гурт». За довгий час свого існування музиканти довели, що якісна музика, яка базується на класичних канонах та вокалі, теж може бути актуальною, сучасною та цікавою людям будь-якого віку. Недарма кожен концерт гурту збирає повні зали глядачів, які з захопленням чекають на своїх улюбленців.

Коли?

11 листопада, 19:00!

Де?

У Львівській Опері!

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.