«Карпати» наблизилися до Першої ліги після серії перемог

//

fersht

futbol

Львівські «Карпати» мають чудові шанси підвищитися в класі після вдалої серії матчів у Другій лізі.

Програвши офіційний матч чемпіонату в останній раз ще 27-го серпня, «Леви» не втрачають очок у чемпіонаті вже у 10-ти поєдинках поспіль, вигравши їх всі і набравши за цей період 30 очок. Наразі підопічні Андрія Тлумака займаються першу сходинку у таблиці свого дивізіону Другої ліги, маючи в активі 39 балів, та випереджаючи за додатковими показниками «Лівий берег», який йде другим, та на два очки – «Діназ», який посідає третю сходинку.

Звісно ж, вся боротьба за дві прямі путівки до Першої ліги з цього дивізіону ще попереду, але вже зараз багато експертів схиляються до того, що «Карпатам» вдасться вийти до другого за силою футбольного дивізіону України. І такої ж думки дотримуються аналітики відомої беттинг-компанії Паріматч, в лінії якої завжди є актуальні пропозиції, що стосуються українського футболу. Читаючи огляди програми Паріматч від користувачів, які вже випробували в дії оновлений мобільний додаток ПМ, можна дізнатися, що в меню цього продукту є не тільки лінія на топ-чемпіонати світу, але і «розпис» на нижчі дивізіони України. Виходячи з котирувань, у «Карпат» високі шанси на підвищення в класі – аналітики беттинг-компанії дають «Левам» близько 65% вірогідності такого сценарію.

Вже у наступному матчі «Карпати» зможуть поліпшити своє турнірне становище, якщо переможуть вдома 13-го листопада «Черкаський Дніпро». А шанси на це доволі високі, про що свідчать котирування ще однієї відомої компанії – 1xBet, де український футбол також постійно в центрі уваги аналітиків. Відгуки гравців про 1xBet дозволяють переконатися в тому, що ця компанія залишається однією з найбільш різноманітних в плані акційних пропозицій та стабільною в зручності навігації, а в меню БК можна відшукати «розпис» на матчі Другої ліги. І там на перемогу «Карпат» над суперником з Черкас пропонують коефіцієнт, який у конвертації в проценти дає близько 73% шансів.

Відзначимо, що після прийому гостей з Черкас «Карпатам» залишиться зіграти в цьому календарному році ще два матчі – на виїзді проти АФСК «Київ» та вдома проти «Діназу». І останній з матчів буде дуже важливим для підопічних Тлумака в плані боротьби за Першу лігу, адже до Львова навідаються конкуренти «Левів» за дві прямі путівки до вищого дивізіону.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.