Команди з Львівщини позбулися нулів у графі «очки» в Прем’єр-лізі

//

fersht

fk_lviv2

Обидва представники Львівщини у вищому футбольному дивізіоні України – в Прем’єр-лізі, після третього туру вже можуть похизуватися набраними очками.

Перед стартом футбольного уїк-енду одна з команд, що представляє Місто Лева – ФК «Львів», вже мала набрані очки в активі. Підопічні Анатолія Безсмертного ще на старті сезону зіграли внічию з «Маріуполем» (1:1) і з одним балом посідають 13-ту сходинку в таблиці з 16-ти учасників.

А от інший колектив з Львівщини – винниківський «Рух», до минулих вихідних не мав в активі жодного балу, проте за підсумками третього туру набрав аж три очки, які впали до скарбнички команди після важкої перемоги над рівненським «Вересом» (2:1).

Тепер «Рух» залишив зону вильоту і значно покращив свої шанси на те, аби фінішувати якомога вищу у табелі про ранги УПЛ за підсумками всієї кампанії. Для бажаючих відіграти свої бонуси в компанії Паріматч, більш докладніше про які можна дізнатися за посиланням тут, цікаво буде зауважити, що зараз шанси команди з Винників на фініш у Топ-10 чемпіонату оцінюються у солідні 43%. Хоча до старту першості цей показник був на рівні 32%.

Є у «Руха» і шанс продовжити набирати очки у чемпіонаті у наступному турі – в матчі проти «Колоса» з Ковалівки. Суперник колективу з Львівщини вважається фаворитом матчу, проте зважаючи на те, що «Колос» посеред тижня чекає на виснажливий візит до Казахстану, де команда поведе поєдинок Ліги Конференцій, «Руху» може дістатися дуже втомлений опонент. І на те, що команда з Винників переможе такого суперника, беттинг-аналітики з компанії Фаворит у спеціальній лінії своєї мобільної версії дають близько 30% шансів. А більш докладно з котируваннями та іншою інформацією зі зручного додатку можна ознайомитися ось тут.

Щодо ФК «Львів», то ця команда зустрінеться наступного туру з дуже непростим опонентом – «Олександрією». Представник Кіровоградщини вже встиг шокувати на старті чемпіонату головного фаворита в битві за золото – «Шахтар», а також бронзового призера минулої кампанії в УПЛ – «Зорю», перегравши їх у виїзних матчах з результатами 1:0 та 2:1 відповідно. То ж «Містянам», аби здолати такого супротивника, доведеться докласти чимало зусиль та зіграти на максимумі можливостей.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.