ФК «Львів» готується до напруженого сезону в Прем’єр-лізі

//

fersht

Перед стартом кампанії керівництво ФК «Львів» порадувало вболівальників двома новинами. По-перше, клуб представив нову емблему, виконану у сучасному мінімалістичному дизайні, а по-друге, керівники клубу домовилися з львівською владою про оренду на весь сезон стадіону «Арена-Львів», де і проводитимуть свої домашні поєдинки підопічні Анатолія Безсмертного.

Першим таким матчем стане гра стартового туру УПЛ проти «Маріуполя», яка призначена на 23 липня. І в цьому матчі шанси «Львова», як свідчать котирування відомої компанії 1хBet, що славиться широким вибором об’єктів для парі на український футбол, є приблизно такими ж, як і у суперника. Якщо завантажити 1xBet Україна у вигляді додатку на свій смартфон, можна переконатися, що коефіцієнти на перемогу «Львова» і «Маріуполя» майже ідентичні, а у процентному відношенні вірогідність перемоги «Містян» становить 35%, тоді як азовцям відводять трохи менше – 33.5%.

Цікаво, що у львівської команди буде, як мінімум, одна важлива перевага перед цією дуеллю – домашня арена та відсутність необхідності багато пересуватися країною за нинішньої спекотної погоди. Чого не скажеш про команду з Маріуполя. Як можна було дізнатися, читаючи останні свіжі новини БК про український футбол, «Маріуполь» буде добиратися до Львова на матч з місцевою командою близько доби. Спочатку команда та тренери з персоналом поїдуть автобусом до Запоріжжя, а вже звідти будуть діставатися Міста Лева потягом. Вся дорога займе більше 20 годин. І нескладно здогадатися, що після такої подорожі спортсмени можуть не одразу відновитися перед важкою грою.

Нагадаємо, що минулого сезону у очному протистоянні «Львова» та «Маріуполя» переваги не змогла забезпечити собі жодна зі сторін. У першому колі азовці виявилися сильнішими у виїзному матчу – 3:1, але вже навесні 2021-го року «Львів» зумів помститися супернику на його ж полі, перемігши з результатом 2:1.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.