Легендарний тренер з Львівщини може повернутися до роботи

//

fersht

markevich

Видатний футбольний тренер Мирон Маркевич, що є уродженцем Львівщини, готовий повернутися до роботи на найвищому рівні.

Останнім клубом 70-річного Маркевича був «Дніпро», з яким тренер досяг виходу у фінал Ліги Європи у 2015-му році. Втім після того, як клуб зіштовхнувся з фінансовими труднощами, тренер залишив проект у 2016-му році, і з тих пір не працював з професійними командами, зосередившись на обов’язках чиновника у федерації футболу.

Але вже на початку серпня Маркевич оголосив про те, що залишає роль чиновника і готовий повернутися до тренерської діяльності, де, на думку самого фахівця, ще «не сказав останнього слова». Це рішення Мирона Богдановича додало футбольним фахівцям аргументів на користь того, що тренер може приєднатися до амбітного проекту харківського «Металіста», який було відроджено за сприяння місцевого бізнесмена Олександра Ярославського.

У повернення Маркевича до Харкова вірять і беттинг-аналітики компанії Пін Ап, яка завжди готова запропонувати клієнтам широкий вибір об’єктів для парі, пов’язаних з українським клубним футболом. Якщо встановити зручний додаток на Андроїд від БК Пін Ап РФ, то можна знайти в меню лінію на їм’я наступного головного тренера «Металіста», і шанси Маркевича зайняти цю посаду оцінені у 65% шансів.

Нагадаємо, що раніше Маркевич вже працював у «Металісті» саме за часів керування клубом Ярославського, і тоді харків’яни під орудою уродженця Львівщини здобули срібло чемпіонату України в 2013-му році, а також шість разів ставали бронзовими призерами першості.

Відзначимо, що Маркевич був одним із претендентів і на посаду головного тренера збірної України після відходу попереднього керманича «Жовто-синіх» Андрія Шевченка. Втім, керівництво Української Асоціації футболу, схоже, вже визначилося з наступником тренера, що довів команду до чвертьфіналу Євро-2020 – ним стане Сергій Ребров. І сам Маркевич на це також натякнув у заяві про повернення до тренерської діяльності.

Котирувань на тренера, який очолить збірну України наразі в лініях провідних беттинг-компаній немає, адже ситуація виглядає достатньо однозначною. Ті, кого цікавить інформація про БК та принципи формування котирувань на довгострокові події, чудово розуміють, чому так відбувається. Втім, якщо вірити інсайдерським повідомленням про те, що контракт Реброва з його нинішнім клубом з ОАЕ не вдається розірвати в найближчий час, то в майбутньому у Маркевича знову можуть з’явитися шанси попрацювати з головною командою України.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.

Індекс маси тіла калькулятор