Куди піти на вихідних у Львові: події 27-29 серпня

//

tanyadzyama

Вихідні у Львові ніколи не бувають нудними. А ми вам допоможемо обрати ті події, які вас надихнуть не просиджувати останні серпневі дні вдома, а гарно провести час.

П’ятниця, 27 серпня

Сьогодні стартує триденна мегаподія – Zaxidfest. Він відбуватиметься не у Льові, а у селі Родатичі, біля Городка. Фестиваль щорічний, цього року тут виступатимуть «Океан Ельзи», «Антитіла», «The Hardkiss», «5’nizza» та інші українські виконавці, а також гурти з Республіки Білорусь, серед яких «Ляпис-98».

На заході будуть чотири сцени – головна, рок-сцена, любовна та нова.

У самому ж Львові стартував у четвер та триватиме до неділі ще одини фестиваль – Міжнародний фестиваль класичної музики «LvivMozArt». Цього року він приурочений до 230-ї річниці з дня народження Франца Ксавера Моцарта – педагога, піаніста, композитора, який значну частину свого життя прожив у Львові, сина Вольфанга Амадея Моцарта. Цей фестиваль також відбувається вже кілька років поспіль. Але саме цього року його зробили більше креативним, а не лише концертним. Відбуватиметься у різних локаціях.

znimok_ekrana_2021-08-26_o_23_41_18

Саму ж програму фестивалю можна подвитись тут.

Субота, 28 серпня

А у суботу 28 серпня, у Львівській національній філармонії розпочнеться 119-ий концертний сезон. Відкриє його всесвітньо відома оперна співачка Людмила Монастирська, яка виступить з Академічним симфонічним оркестром філармонії під диригуванням Сергія Хоровця.

Початок о 19:00.

У програмі події «GALA OPERA» звучатимуть перлини світової опери – номери з опер Белліні, Верді, Пуччіні, а також обробки українських народних пісень.

Якщо ж вас цікавить більш дитяча програма, то смілив вирушайте у Парк культури. Бо тут відбудеться офіційне відкриття Dinopark. Малеча насолодиться прогулянкою біля великих ящерів, а заодно можна і на атракціонах побувати.

Неділя, 29 серпня

У неділю о 19:00 у Митрополичих садах виступить Павло Табаков. Виступ називається “Концерт під білий рояль у Львові”. Концертна програма під назвою «В тобі моя любов» звучатиме у супроводі білого рояля, що додасть останнім літнім вечорам цього року особливих шарму та романтики.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.