Ліцензійні букмекери України – Фавбет та Вбет з ліцензією та великими коефіцієнтами

//

fersht2

buk_af

Легальні букмекерські контори України

В Україні працює безліч букмекерських контор, які приймають ставки та пропонують щедрі бонуси. Але не всі букмекери вважаються надійними та безпечними. Беттерам потрібно вибирати лише ліцензійні компанії, щоб робити ставки на футбол, адже вони здатні гарантувати чесність та швидко виводити виграші. В Україні відомо про дві компанії: Фавбет та Вбет.

Огляд БК Фавбет

БК Фавбет працює з 1999 року. Раніше це були наземні пункти прийому ставок. Наразі це повноцінний сайт, на якому можна робити ставки на спорт або запускати азартні ігри. Беттери можуть розраховувати на вітальні бонуси, експрес ставки та вигідні коефіцієнти. До переваг БК Фавбет відносяться:

  • Великий вибір спортивних подій – букмекер пропонує широкий вибір спортивних подій, на які можна робити ставки. Це великі спортивні ліги та чемпіонати з футболу, баскетболу, тенісу, хокею, боксу. Доступні ставки на кіберспорт.
  • Різноманітність ставок – компанія пропонує різноманітні типи ставок. Це парі на перемогу команди чи гравця, експрес, тотали, фори, азіатські гандикапи. Це дозволяє вибирати найбільш підходящі ставки відповідно до аналізу подій. Доступно понад 50 видів спорту. Доступні ставки в прематч та лайв.
  • Високі коефіцієнти – Фавбет пропонує привабливі коефіцієнти. Це дозволяє беттерам отримувати більший прибуток у разі успішних ставок.
  • Жива трансляція – на сайті БК можна переглянути живі трансляції спортивних подій та онлайн результатів. Це дозволяє бути в курсі всіх подій та приймати правильні рішення.
  • Бонуси та акції – доступні різні бонуси та акції. Це вітальні бонуси, безкоштовні ставки, акції на певні події. Бонуси дозволяють збільшити суму депозиту, щоби робити великі ставки.
  • Зручний інтерфейс – сайт Фавбет має простий та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, що робить процес навігації по сайту та розміщення ставок легким.
  • Мобільний додаток – гравець може завантажити програму на свій телефон, щоб робити ставку у будь-якому зручному місці. Якщо беттер не хоче завантажувати програму, він може скористатися мобільною версією.
  • Надійність та безпека – компанія забезпечує безпеку даних та фінансових транзакцій, використовуючи сучасні технології шифрування та відповідні стандарти безпеки.

Перед тим, як робити ставки, потрібно ознайомитися з усіма умовами БК, правилами та обмеженнями. Беттер повинен робити ставки відповідально, встановлювати ліміти на ставки та контролювати свій депозит. Якщо у гравця виникли питання, їх можна поставити співробітникам служби підтримки. Вони консультують цілодобово через чат або за допомогою електронної пошти.

Огляд БК Вбет

Ще одна компанія, яка працює в Україні законно, це БК Вбет. Вона заснована у 2003 році, пропонує масу спортивних подій та оптимальну маржу, що особливо привертає увагу всіх беттерів.

Робити ставки можна на різні види спорту. До популярних відносяться футбол, баскетбол, теніс та хокей. До нестандартних – кіберспорт, спідвей. У розділі кіберспорту є величезний асортимент ігор. Робити ставки на сайті Vbet можна не лише на спорт, а й на різні шоу, політику та кіно. На відомі футбольні матчі є до 300 позицій. Робити ставки можна на статистику, результат зустрічі, тотал та фора. Гравець укладає парі не лише на переможця, а й аутсайдера, бомбардира чи наявність жовтих карток. На сайті доступний Live режим, в якому є класичні та екзотичні види спорту.

Особливість полягає у мінімальній маржі, чим БК відрізняється від багатьох компаній. Маржа в прематчі становить 4,5%, а в Live представлена ​​в межах 6-8%. Розміри коефіцієнтів завжди залежить від обраного виду спорту. Вбет подобається багатьом беттерам, адже пропонує гідні коефіцієнти, низьку маржу та широку лінію подій.

Заходи за категоріями та локаціями

Контакти та правила сайту

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.