Як робити ставки на баскетбол в Париматч

//

fersht

Чому треба робити прогнози на ставки, перед вивчення баскетбольних матчів. Як правильно робити перші ставки. Що робити новачкам та чи варто проходити реєстрацію

Ставки на баскетбол

На сьогоднішній день ставки стали дуже популярним. Ми чуємо про нього з телевізорів, радіо, зустрічаємо рекламу в інтернеті. Дослівний переклад слова “беттінг” означає ставку. Гравець укладає парі з букмекером на реальні гроші. Він складається з двох сторін – самого беттора (тобто гравця) і букмекерської контори, яку гравець обирає сам. Першій стороні цього парі необхідно спрогнозувати певний результат у спортивній події. Вона намагається примножувати його для своєї користі. Для другої сторони важливо отримання прибутку з кожної ставки (це називається маржа). Букмекери виставляють свої коефіцієнти на результати матчу чи змагання. В той самий час користувач теж хоче отримати прибуток зі ставки й передбачити результат. Якщо гравцю пощастить і він вгадає результат, то виграє грошову винагороду. А якщо не вгадає, то свою ставку він програє.

afisha_pari1

Ставки треба робити відповідально та уважно. В першу чергу треба розумітися на ставках і на тому виді спорту, на який робиться ставка. Це найголовніше. Для того, щоб робити прогноз, треба збирати інформацію про гравців і звертати увагу на дрібниці. Букмекерські контори приймають ставки онлайн цілодобово.

Ставки на баскетбольні матчі такі ж популярні, як і на футбольні. Вони також на рівні з тенісом та хокеєм. Інформацію про ставки на баскетбол можна знайти тут . У цієї спортивної гри є свої прихильники у більшості країн світу. Якщо ви початківець, то перш ніж ви поставите на баскетбольний матч, ознайомтесь зі стратегіями і типами ставок. Адже не кожному новачку може пощастити. Програти набагато легше, ніж виграти. Професійні гравці вже мають певний досвід у цій справі. Можна користуватися їхніми порадами і поступово набиратися власного досвіду.

Ставки на баскетбол в Україні

Завдяки широкій лінії ставок у баскетболі багато гравців обирають саме цей вид спорту. Це є основною перевагою в букмекерській конторі Parimatch. Ви можете обрати будь-який варіант турніру. Букмекерська компанія може прийняти ставку коли завгодно, бо працює цілодобово. Можна ставити на різні турніри, на вибір. Є навіть такий варіант, як кібербаскетбол. Ви можете обрати велике змагання, або малозначний чемпіонат, або міжнародний турнір. Можна зробити ставку на те, чи попаде команда у плей-офф, або спрогнозувати перемогу команди.

afisha_pari2

Види та особливості ставок

У баскетболі можна поставити на:

  • Основний результат.
  • Фору. Це різниця між командами на користь певної команди.
  • Тотал. Букмекер пропонує значення, а користувач має вгадати – значення результату буде більшим, або меншим.

Гравець має вирішити, він довіряє інтуїції чи інформації, яку він назбирав та проаналізував. Увагу слід звертати на те, які відносини у команд між собою, форму гравців, і слідкувати за новинами.

Для ставок потрібна реєстрація на сайті БК, а також створення свого ігрового профілю. Букмекерські контори завжди пропонують бонуси за реєстрацію. Гравець має заповнити реєстраційне поле і пройти верифікацію. І тільки після цього можна робити ставки.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.