Музей Старовинних Грошей у місті Львові змінює локацію

//

Анна

Відтепер саме у приміщенні ресторанно – готельного комплексу «Старий Замок» на гостей міста Лева чекає новий формат екскурсії.

З лютого 2018 року, туристи, які приїжджають вже не вперше до Львова і побували майже у всіх локаціях міста, зможуть відвідати нову екскурсію, яка має назву «Таємниці Старого Замку». Це зовсім новий формат групової екскурсії (40 – 50 осіб), який до тогоніхто ще не проводив у нашому місті.

На гостей міста Лева чекатиме розважальна програма з конкурсами, іграми та лицарським поєдинком, екскурсія у Музей Старовинних Грошей та смачна вечеря за найкращими традиціями української кухні.

При вході у ресторанно – готельний комплекс «Старий Замок» екскурсійну групу зустрінуть Лицарі в обладунках та проведуть у Музей Старовинних Грошей. А там неабиякий ексклюзив.

Саме для гостей міста Львова старовинні паперові банкноти 19-20 століття, колекція старовинних годинників та старі скрині з золотом, грошима і коштовностями, та багато інших речей 100 – річної давнини. У Музеї Старовинних Грошей представлена “Найбільша банкнота в світі”, банкнота з найбільшим номіналом в світі та багато інших цікавих експонатів.

Після відвідин музею, який знаходиться в «Старому Замку», на учасників екскурсії чекатиме вечеря, конкурси, середньовічна музика і танці. А також кожен може стати справжнім лицарем та отримати грамоту Посвячення в лицарі.

muzey_groshey5
muzey_groshey3
muzey_groshey2
muzey_groshey

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.