Фестиваль нових автомобілів У Львові 2018

//

festival-novih-avtomobiliv-u-lvovi-2018

7-8 липня на FESTrepublic відбудеться фестиваль нових автомобілів.

Зовсім скоро відбудеться головна подія в автомобільному житті Львова – фестиваль New Cars Fest 2018, організований медіагрупою «Автоцентр».

Весело і пізнавально провести вікенд 7 і 8 липня в хорошій компанії – саме таку можливість надає автомобільний фестиваль New Cars Fest 2018, який відбудеться на території FESTrepublic.

На фестивалі буде представлено новинки провідних світових автомобільних брендів. Всі охочі зможуть взяти активну участь у тестах двох десятків новеньких авто, зокрема електромобілів.

Особливе місце в експозиції займають автомобілі, визнані експертами і автовласниками найкращими в нашій країні – переможці Всеукраїнського рейтингу «Автомобіль року в Україні 2018», а також претенденти на це престижне звання у 2019 році.

На гостей чекають лекції від авто експертів та журналістів «Автоцентру» та ведучих «Першого автомобільного телеканалу».

Смачно пригощає мережа ресторанів «!FEST».

Вхід безкоштовний.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.