Афіша !FESTrepublic.club від TicketsBox: огляд концертів

//

fersht

afisha_festrepublic_club_vid_ticketsbox_-_1

У нас є чудова новина для тих, хто любить круто проводити час, відриваючись під хіти улюблених виконавців. Найкращий квитковий оператор країни розповів нам, що чекає на відвідувачів !FESTrepublic.club в цьому сезоні. Детальна інформація та квитки доступні на сайті квиткового сервісу. А зараз коротко про найграндіозніші концерти цього сезону.

Linkin Park Tribute Show

afisha_festrepublic_club_vid_ticketsbox_-_2

Скучили за якісною музикою? Досить нудьгувати, адже до Львова завітають талановиті учасники гурту Newtonz. Триб’ют-колектив як ніхто інший вміють створювати сааме ту атмосферу виступів легендарних Linkin Park. Це буде вечір пам’яті автора хітів, що отримали світове визнання – Честера Беннінгтона. Композиції Linkin Park об’єднали цінителів якісної року-музики різних поколінь. Потужна енергетика, улюблена рок-музика та відчуття справжньої насолоди.

KARNA # гуцулметалвкожнухату

afisha_festrepublic_club_vid_ticketsbox_-_3

Авторський стиль виконання пісень, поєднання гуцульського танцю аркан разом з яскравими елементами року-культури світу – це «Металл-Аркан». Гурт KARNA вже більше двох десятків років створює круті композиції. Цього разу артисти готові поділитись нестримною енергетикою Карпат разом з львів’янами. # гуцулметалвкожнухату – це те, що потрібно почути та побачити наживо. Квитки шукай на TicketsBox.

OST + FRONT

afisha_festrepublic_club_vid_ticketsbox_-_4

Вперше у Львові виступить німецький гурт OST + FRONT. Саме їх називають справжніми легендами напрямку Neue Deutsche Härte.Музиканти презентують публіці свій новий альбом Adrenalin. Також глядачі зможуть наживо почути кращі хіти гурту. Колектив відрізняється від інших унікальним жорстким та агресивним звучанням, гримом та масками. Новий альбом OST + FRONT – це нове для гурту, його компактний звук гарно поєднується з невтомною агресією, чергуванням мелодійних помп, жорстокістю та веселощами. Колектив отримує насолоду від крайнощів. Відчуй силу нового альбому OST + FRONT разом з TicketsBox. Переходь за посиланням та швидко купуй квитки, адже бажаючих відвідати концерт у Львові дуже багато https://lviv.ticketsbox.com/ua/ostfront-a/.

Більше яскравих подій шукай на TicketsBox.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.