Афіша подій Львова на сьогодні, завтра, вихідні

//

fersht

Збираєтесь до Львова і шукаєте куди піти ввечері? ? Чи просто не хочете сидіти вдома? Афіша міста вдольнить концертами, спектаклями і шоу на найближчий час!

«Таємний код: Рубікон»: група Бумбокс презентує новий альбом

Команда Бумбокс вирушає у свій наймасштабніший за останні три роки тур країною ! В межах цього туру хлопці зіграють два концерти у Львові – 21 и 22 листопада.Цього разу рок-бенд презентує першу частину найбільшого альбому в своїй історії «Таємний код: Рубікон». Нас чекає 7 абсолютно нових композицій:

  • Тримай мене – дует групою The Gitas;
  • Ангела – спільна робота з Крихіткою;
  • Безодня – феєричний дует з Тіною Кароль;
  • Дрантя;
  • Твій на 100%;
  • ДШ;
  • Побачимось.
afisha_kontra_-_1

Кожна композиція – це емоційна історія, а музичний стиль кожної пісні різний і неповторний. Голос Андрія Хливнюка, драйвова музика та потужний заряд енергією чекають на вас у клубі «Малевич!

HAMMALI & NAVAI зірвуть танцпол клубу «Малевич» 28 листопада!

Популярний реп-дует буквально розриває музичні хіт-паради. Кожен новий трек виконавців – хіт! Хлопці набрали вже понад 350 мільйонів переглядів на YouTube, а їхній альбом Janavi поставив новий рекорд за кількістю прослуховувань у соціальних мережах! Автори хіта «Пустіть мене на танцпол» подарують вам справжній драйв та ураган емоцій! Чіткі танцювальні ритми змушують рухатися у такт навіть тих, хто не любить танців! Вибирайте концерт HAMMALI & NAVAI, у цьому вам допоможе афіша Львова та проведіть холодний листопадовий вечір, запалюючи танцювальний майданчик!

afisha_kontra_-_2

ЗаVISLOVO с групою Время і Стекло

Хороші новини для шанувальників епатажного дуету Час та Скло! 5 грудня у клубі «Малевич» відбудеться грандіозний концерт гурту під назвою «VISLOVO»! Крім стильних пісень, божевільної енергетики та танцювального настрою, на вас чекає чудове шоу! Режисерами-постановниками концерту стали Наталія Лисенкова, Наталія Рівненська та Марія Григоращенко, які стали авторами незабутнього перфомансу співачки Pink! Позитив та Надя Дорофєєва покажуть вам, що таке справжня вечірка та як треба веселитися!

afisha_kontra_-_3

«Гойдалка для трьох» – українська постановка п’єси Луїджі Лунар:

Справжній хіт європейських театрів – комедія «Гойдалка для трьох» тепер на сцені Першого театру! 17 та 18 листопада на вас чекають справжні італійські пристрасті у виконанні відомих львівських акторів

  • Славка Нудика;
  • Романа Федоришина;
  • Марти Кулай;
  • Андрія Сніцарчука.

afisha_kontra_-_4

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.