Лови хвилю емоцій: концерти у Львові восени 2019

//

fersht

Чи готові ви до нових музичних вражень? Цієї осені афіша Львова рясніє яскравими заголовками. Запрошуємо потусити з друзями на концертах улюблених виконавців. Зустрічайте зірок світового масштабу!

The Rasmus – на гребені хвилі

Фінська рок-група, яка не потребує оглошення – окремі їхні пісні чув кожен, хто хоч трохи старше 20 років. На початку 2000-х майже всюди можна було почути легендарні хіти «In the Shadows», «No Fear», «Paradise» та інші.

afisha-koncert-1

27 жовтня колектив приїжджає до Львова в рамках європейського турне. Виступ відбудеться на території «Арени Львів» . Музиканти підготували унікальну програму, присвячену перевиданню легендарного альбому «Dead Letters», який став візитною карткою The Rasmus .

Once upon a time

We used to burn candles,

We had a place to call a home,

The dream that we lived

Was better than divine.

Every day was like a gift.

Ціна квитків стартує з 590 грн. Для зірок схожого масштабу цілком демократично. Віддайтеся хвилям солодкої ностальгії!

«Таємний код: Рубікон» – зустрічайте новий альбом Бумбокс

afisha-koncert-2

Новий альбом українського рок-гурту Бумбокс вже викликав фурор серед фанатів своєю першою частиною. У листопаді відбудеться презентація другої частини. У Львові очікуються 2 виступи:

  • 21 листопада;
  • 22 листопада.

Локація – Malevich Concert Arena. Вартість квитків – від 390 грн. Все буде в кращих традиціях Бумбокс: яскраво, запально, потужно і дуже особисто. Альбом «Таємний код», за словами самого Андрія Хливнюка, став квінтесенцією життєвого досвіду всіх, хто працював над платівкою.

Karna – хардкорний український рок

Відомі епатажною поведінкою і вибуховою музикою гуцул-металісти Karna виступлять у Львові 22 листопада. Більшості людей колектив відомий своїм найважчим альбомом «Party На Прикарпатті», в якому музиканти перевтілювалися в кошлатих чортів, залучаючи слухачів в божевільну вакханалію кожною нотою і приголомшливим вокалом.

afisha-koncert-3

22 листопада Karna будуть качати публіку, переграючи кращі хіти останніх років. Місцем проведення стане !FESTrepublic, вартість квитків починається з 290 грн.

HammAli & Navai: улюблений мільйонами реп-дует знову у Львові

Український дует, який став недавнім відкриттям для любителів якісного репу. Гармонійне поєднання танцювальної музики і пронизливої лірики, щедро приправлене іскрометними метафорами, гіперболами і сатирою – ось, що можна сказати про творчість HammAli & Navai.

afisha-koncert-4

У минулому році хлопці злетіли на Олімп популярності за лічені місяці, і дехто передрів їм такий же швидкий кінець. Що ж, вони дуже сильно помилялися, так як дует досі утримується на вершині музичних хіт-парадів: кожен трек набирає в середньому від 1 до 2 мільйонів переглядів, що гідно поваги.

28 листопада відбудеться виступ HammAli & Navai у Львові. Локація – Malevich Concert Arena, квитки коштують від 740 грн.

Якщо хочете ще більше яскравих подій – відвідайте сайт Concert.ua. Тут ви знайдете інформацію та квитки на найкрутіші заходи в Україні.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.