Психологічна гра “Королівство Тіней”

//

Анна

41732488_1799604856819507_5213000161629831168_n

Навіть якщо Ви серйозна доросла людина у діловому костюмі, дозволимо собі припустити, що Вам все ж траплялось отримувати задоволення від гри?)

Не траплялось?

А у дитинстві?

Світ гри – добрий притулок для всіх дітей, бідних і багатих, творчих і не сміливих, слухняних і не дуже… Гра – це мова дітей, їх спосіб пізнавати світ.

Але чому ми, дорослі люди, – запитаєте Ви – говоримо зараз про ці несуттєві речі? Що нам до цього забутого з часом способу отримувати радість?

Але гра нікуди не зникає, навпаки, має дивну здатність виникати з нічого, вона лише чекає слушного моменту, щоб нагадати нам про нас: вільних, активних і творчих. Сповнених енергії і бажання пізнавати все нове, відкритих до кожної можливості і легких на дії. Гра – всюди, і якщо добре придивитись, то саме життя – це гра, спонтанна взаємодія одного елементу з іншим.

Тому запрошуємо Вас у ГРУ, як спосіб знайомства – з іншими учасниками і з самим собою, у ГРУ, як територію свободи, де можна відкривати невідомі грані, у ГРУ, як спільну творчість. Буде змістовно і весело – і не тому, що ми це обіцяємо, але тому, що ми теж з таким, схожим на дитинне, нетерпінням чекаємо цього часу і будемо раді розділити з Вами ці рідкісні моменти виникнення дива!

Що відбуватиметься на психологічній грі-тренінгу?

1. Дослідження власної спонтанності.

Чому це важливо: У спонтанній дії проявляються наші схильності та потреби.

2. Відповідальність та влада – наскільки значимі для нас ситуації керування та контролю?

Чому це важливо: Ми відкриваємо для себе, чи влада або статус приносять нам задоволення і відчуття власної значимості, чи, навпаки, відповідальність додає напруги і дискомфорту.

3. Дослідження рівня тривожності та агресії.

Чому це важливо: Часто це доповнюючі переживання – дві сторони однієї медалі. У грі ми можемо дізнатись, чи страшно проявляти певну агресію, і що при цьому відбувається із внутрішнім станом.

4. Прив’язаність до певних соціальних ролей.

Чому це важливо: Наскільки легко ми перевтілюємось і міняємо свій кожноденний образ? Якщо це не просто – то, можливо, ми занадто вросли у свій соціальний костюм? Але життя часто вимагає від нас гнучкості, а несподівані рішення ведуть до нових можливостей.

5. Вивільнення внутрішнього ресурсу.

Чому це важливо: Гру завжди супроводжує радість. Як ви думаєте – чому? (чи бачили ви сумних дітей, які бавляться? Якщо так, то, можливо, вони бавляться у похорон))

Отже це природньо – радіти, роблячи те, що любиш. А також відчувати піднесення, створюючи світ з нічого!

Тренером є Надія Іванців, психотерапевт та коуч. Працює у напрямках гештальт-психотерапії та дитячо-юнацької психотерапії. У вільний від роботи час співає у гурті “Жива” та вивчає архетипи у театрі.

Вартість тренінгу:

З попередньою реєстрацією – 150 грн.

Без реєстрації – 200 грн.

Реєстрація за посиланням:

https://goo.gl/forms/lroAsEPPUiGPuyif1

У разі питань, звертайтеся: Юля – 0637561473

trainingslviv@gmail.com

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.