Вік-енд у Львові: куди піти на вихідних 20-22 серпня

//

tanyadzyama

excursion-3391556_960_720

Попереду – дуже довгі вихідні. Аж чотири дні поспіль. І поки ще серпен тішить нас сяким-таким теплом, варто не гаяти часу, а проводити його корисно і цікаво. Розповідаємо, що гарного відбудеться у Львові упродовж цих вихідних.

20 серпня, п’ятниця

Сьогодні ввечері львів’ян запрошують на благодійний літературний вечір. Збиратимуть кошти на лікуваня маленької львів’янки, хворої на СМА, Вікторії Полюги.

Вечір почнеться о 18.00 у приміщенні “Бібліотека сад” за адресою вул. Шевченка, 270а. Захід відбудеться у формі синергії досвідченого покоління та молоді. Серед запрошених гостей молоді автори, які запрезентують власні збірки поезій.

21 серпня, субота

Від 21 до 24 серпня у Львові Музей міста запрошує постріляти з рогатки. Правда, в обмін хоче спогади вашого дитинства. гастролюватиме фестивалями та ярмарками Львова, що відбудуться в часі святкування 30-ліття Незалежності України. Гостям пропонують згадати дитячі розваги та постріляти із рогатки.

У суботу, 21 серпня, Музей міста розташується на VI Міжнародному Фестивалю Параджанова на Левандівці “КОЛІР ЗМІН” у Левандівському парку. А у неділю, 22 серпня, на Родинних пік-ніках у Стрийському парку з 12:00 до 19:00.

Гарно провести час можна і на Сихові. Тут у рамках фестивалю “Ніч у Львові” 21 серпня буде наукове шоу «Експерименти в темряві» від досвідченого хіміка Миколи Лехновського. Початок о 18:00 упросторі інноваційної освіти Lviv Open Lab.

У Митрополичих садах біля Собору святого Юра для поціновувачів гарної музики відбудеться концерт 12 тенорів. Grand Tenors Show.

Унікальна ця подія тим, що збере 12 найкращих тенорів країни. Під час концерту ви зможете почути найвідоміші та найяскравіші фрагменти оперет, опер, мюзиклів та аранжувань сучасних творів рок-музики та поп-культури: від ліричного Unbrake My Heart (в версії Il Divo) до енергійного We Will Rock You від Queen.

22 серпня, неділя

У неділю, 22 серпня, у самісінькому центрі Львова розкладеться традиційний ярмарок старовини «Тлум&Крам». Цього разу на честь 30-річчя Незалежності України учасників закликали привезти тематичні предмети. Тут кожен охочий відшукає собі старовинну вишиванку чи інший традиційний одяг, коралі та зґарди, різьблені гуцульські трійці, косівську кераміку, давні світлини, краєзнавчі видання, а також багато іншого колоритного краму.

Театральний центр «Слово і голоС» у неділю зіграє виставу «Земля-Пісня». Захід відбудеться 22 серпня о 20.00 за адресою: вул. Городоцька, 38. Як зазначають у театрі, головною дійовою особою цього дійства є українська пісня. Вистава зіткана з двадцяти найдавніших традиційних пісень.

Чарівна Оксана Муха кличе слухачів у Митрополичі сади. Тут у неділю відбудеться гарний душевний концерт. Розпочнеться він о 19:00.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.