Куди піти у Львові на вихідних 21-22 жовтня?

//

Nelegal

Цього вікенду в місті будуть благодійні концерти відомих в Україні гурту і співачок. І звісно ж, майстерки та події для діток.

Благодійний концерт «Очеретяного кота»

Час:22 жовтня о 19:00

Локація: кав`ярня «Львівська копальня кави», площа Ринок 10

Вхід вільний, збиратимуть донати на підтримку Повітряних Сил ЗСУ

Подільський лаунж від відомого в Україні гурту «Очеретяний кіт»! З перших днів повномасштабного вторгнення Коти допомагають “тим хто небо береже”, нашим славним Повітряним Силам. Під час благодійних концертів і 3х європейських турів збирали кошти на забезпечення тепловізорами, навігаційними приладами Garmin Aera, негорючими авіаційними комбінезонами, комплектами активних гарнітур з PTT, броньованими розвантажувальними поясами і багато чим іншим необхідним і важливим. Зараз збирають гроші на покупку сучасних візорів (лінз) на шоломи для пілотів літаків і вертольотів.

Благодійний концерт Брії Блессінг та Джессі Полі

Локація: артцентр «Дзиґа», вулиця Вірменська, 35

Час:22 жовтня о 19:00

Квитки:500 грн, купити онлайн за посиланням https://secure.wayforpay.com/payment/s5a4a1748dc9a

Благодійний концерт, організовує БФ «Україна для тебе», на підтримку спецпідрозділу БпЛА ГУР МО «Крила» для придбання літаків-бомберів та укомплектування 4ох ударних груп БПЛА.

У концертній програмі Брія та Джесі зіграють як українські загальновідомі пісні, так і авторські, що написала Брія. Вечір обіцяє бути затишним, цікавим і дуже позитивним.

Благодійний концерт Злати Огневіч

Локація: ТРЦ Victoria gardens, вулиця Кульпарківська, 226

Час:21 жовтня о 17:00

Вхід вільний, за донати

Золотий голос учасниці «Євробачення» Злати Огнєвіч лунатиме на підтримку ЗСУ у центральному атріумі Victoria Gardens. Ювелірний бренд проведе розіграш золотих патріотичних прикрас серед всіх відвідувачів концерту. Також відбудеться аукціон.

БФ Support АZOV збиратиме кошти для 3-ОШБ.

Концерт Джамали

Час:21 жовтня о 20:00

Локація: Винники, Emily Resort (вулиця Хмельницького, 9б)

Вартість: 1500 грн, купити онлайн: https://lviv.kontramarka.ua/uk/jamala-84759.html

Джамала – переможниця «Євробачення-2016» і одна з найвідоміших українських співачок. Її погляди на світ, розбудову України та сучасну молодь – передові та сучасні. Те саме можна сказати й про її творчість. Концерт Джамали у межах форуму «Україна майбутнього» 2.0.

Відкриття нової сцени у театрі Заньковецької

Час:21, 22 жовтня о 19:00

Локація: Львівський національний театр імені Марії Заньковецької (вулиця Лесі Українки, 1)

У театрі вперше ставлять виставу на сцені, що у мансарді будівлі! Вистава «Доця» почне історію «Стриху». Вистава за одним із найвідоміших романів сучасної української письменниці Тамари Горіха Зерня.

Вона – Доця, бо там, на тимчасово відірваній українській землі є її діти – вірні, хоробрі, справжні. Ми на них чекаємо, ми за них воюємо. Постановка про початок російської окупації 2014 року – неочіковано музична, драйвово-рокова, де самі актори – музиканти, а усі ми – свідки подій, про які хочеться кричати.

Чому Доця? У підлітковому віці дізнатися, що в тебе бабця в Донецьку і тобі потрібно там жити – така собі життєва перспектива. Донецький регіон – дивний, але, як виявилося, – не чужий. Якщо розфарбувати вікно кімнати кольором і так дивитися на цей світ, а згодом зробити майстрування кольорових люстр – вдалим бізнесом для цілої фірми.

А фірма – це люди, які з настанням 2014-го разом з тобою прориваються через російські блокпости та тримають у кишені гранату, щоб не здатися у полон живими. Віра у майбутнє – те, що визначає їх шлях. Майбутнє України, яка має квітнути – справжніми, а не намальованими на шклі фарбами.

Вхід на сцену – праворуч від головного входу до театру. Зверніть увагу, що сцена є у мансардному приміщенні на 4му поверсі, – туди піднятись можна лише сходами.

Майстерка з Самчиківського розпису

Локація: палац культури імені Гната Хоткевича (вулиця Кушевича, 1)

Час 22 жовтня о 14:00

Вартість 400 грн, квитки купити онлайн https://2event.com/events/1867325#/

Самчиківський розпис на полотні. Цей вид розпису виділяється своєю сюжетністю у створенні, великим “зубчастим” малюнком, схожим на гобеленовий. З приходом “совка” самчиківський розпис, на відміну від петриківського, майже зник. Проте, не так давно об’єднання митців UAMAZE організували самчиківський розпис будинків, парканів, шкіл, сільрад, автобусних зупинок у Самчиках. Завдяки цьому він не зник, а увійшов в моду. Учасники створять разом унікальну картину на полотні акриловими фарбами.

Усі матеріали підготують організатори. Готовий виріб учасники майстер-класу забирають собі. Вік: 16+

Вистава «Сковорода. Сад Божественних пісень»

Локація: центр «Слово і голос», вулиця Городоцька, 38

Час: 22 жовтня о 18:00

Вартість: 250 грн, купівля онлайн квитків https://concert.ua/…/sad-bozhestvennih-pisen-skovoroda-03

Вистава «Сковорода. САД Божественних Пісень«» присвячена 300-річчю з Дня народження українського філософа, мислителя Григорія Сковороди. Це Дорога до Сковороди та художнє дослідження якості, яка вже перемагає війну і закладає основу нової України.

Вистава на 2 дії з антрактом: відеоарт, спів, танець.

Куди піти з дітьми?

Заняття у таборі з вивчення народних традицій

Локація: дитячий клуб “Багато сердець”, вулиця Джорджа Вашингтона, 5а

Час: 21 жовтня, 12:00-15:00

Вхід вільний, запис за телефонами: (097) 523-07-70, (063) 230-91-75

Команда педагогів клубу “Багато сердець” організовує цікаві заняття, щоб кожна дитина могла відпочити та зарядитись позитивним настроєм! Для діток віком 6-12 років. У програмі:

  • – захоплюючі заняття з вивчення календарно-обрядових традиції
  • – театрально-музичні заняття
  • – художньо-творчі заняття
  • – активне та пізнавальне дозвілля

Читайте також: події на Хелловін у Львові

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.