Менеджмент емоцій: все про емоції, або майже все!

//

Анна

29513120_1576242612489067_4429092546842030856_n

Весна – найбільш емоційна пора року!

А Ви готові пережити цей шквал емоцій та почуттів? І яка ваша власна стратегія поводження з різними емоційними станами? Ви сміливо кидаєтесь у вир почуттів чи залишаєтесь незворушним спостерігачем на узбережжі? Чи, можливо, дотримуєтесь відомого правила “золотої середини”, намагаючись дозувати емоційні переживання?

Так, дбати про свій емоційний стан завжди важливо!

Адже емоції – як внутрішній двигун, який спонукає нас діяти або, навпаки, відмовитись від активності. Спектр емоційних переживань дуже широкий, проте найчастіше ми звикли ділити емоції на позитивні і негативні.

Все це, звичайно, відбувається дуже суб’єктивно, проте універсальним є бажання уникнути негативних і збільшити позитивні переживання. І от тут якраз виявляється, що емоції мають досить стихійну природу, і керувати ними не так легко, як би хотілося. Так, у емоцій немає вимикача – і це справді не можливо і не корисно – різко зупиняти їх потік. Що важливо – розуміти, що саме викликало дану емоцію. А знаючи джерело, можна спробувати змінити русло. Деколи емоційні переживання нагадують бурхливу весняну річку. І ставити дамбу – не вихід.

Крім цього, важливо використати їх енергію конструктивно. Метафорично можна сказати, що як ріки наповнюють землю, так і наші почуття є безцінним ресурсом і дають нам енергію для життя!

Запрошуємо на тренінг: Менеджмент емоцій: все про емоції, або майже все!

Будемо працювати над самоусвідомленням та спостереженням за емоційними переживаннями інших людей, вчитись емпатично та приймаючи ставитись до власного світу емоцій та внутрішнього світу партнера.

Вартість тренінгу: з попередньою реєстрацією – 150 грн., без реєстрації – 200 грн.

Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/QYQnLjIgGIR4bvpz1

У разі питань, звертайтеся: Надя – 093 434 14 50, trainingslviv@gmail.com

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.