Найкращі концерти травня в місті Лева

//

fersht

Весняний настрій уже панує на теренах України і це видно не лише з настрою людей, а й різноманіття культурних подій в Західній столиці. Львів уже готовий зустрічати гостей з усієї країни, а також розважати львів’ян яскравими та запальними концертами, романтичними театральними постановками та цікавими зустрічами.

Lord Of The Lost вперше в Львові

18 травня 2019 року в Львові відбудеться грандіозна подія. На сцені відомого клубу !FESTrepublic виступить німецький гурт «Lord Of The Lost». Музиканти завітають не з порожніми руками. Для львів’ян у них особливий сюрприз – презентація нового альбому «Thornstar». Зі сцени звучатимуть композиції в стилі глем, метал та готика. Симбіоз такої музики обов’язково порадує всіх фанатів HIM та Rammstein.

Окрім якісного та насиченого саунду публіку порадують яскравий макіяж музикантів, дерті майки та джинсовий одяг.

1-kontra

Альбом, з яким приїдуть рокери, досяг вершини в альтернативному німецькому чарті, а також здобув 6 місце в офіційному рейтингу. «Thornstar» повідає про приреченість цивілізації, але оригінальність полягає і в загальній концепцію пластинки.

Гурт «Lord Of The Lost» змусить всіх глядачів забути про рамки та межі в музичному жанрі та відірватися на повну під улюблені композиції.

Замовити квитки https://lviv.kontramarka.ua/uk/lord-of-the-lost-50395.html

«Yo 5» та Андрій Макаревич

6 травня Львівський національний театр опери та балету готується зустріти відомого музіканта, композитора, автора Андрія Макаревича. Співак уже більше 15 років дарує публіці чудовий джаз. Але незважаючи на це, він не перестає експериментувати. Якщо раніше з ним виступало близько десяти музикантів, то тепер це абсолютно новий формат виступу.

2-kontra

Гості вечора зможуть відкрити для себе музиканта в рамках його нової програми – «Yo 5». Разом з Андрієм на сцену піднімуться:

• Є.Борець – рояль;

• С.Хутас – контрабас;

• Т.Некрасов – духові інструменти;

• Д.Ткебучава – барабани.

Фронтмен впевнений, що мінімалізм свідчить про ясність думки та високий професіоналізм і талант музикантів. Для фанатів будуть звучати хіти відомої «Машини Часу», а також композиції лідера команди. Артисти вже продемонстрували свою творчість в країнах Європи.

Львівська публіка з нетерпінням очікує своїх кумирів, тому про квитки слід подбати заздалегідь.

Замовити квитки https://lviv.kontramarka.ua/uk/andrej-makarevic-z-dzazovou-programou-yo-53782.html

«Антитіла» приїжджають у Львів

25 травня розпочнеться новий відлік для гурту «Антитіла», які дадуть перший концерт на стадіоні «Арена Львів». Окрім того, для артистів ця подію матиме не менш грандіозне значення ще і тому, що хлопці відзначатимуть десятирічний ювілей. Для прихильників їх творчості вони підготували сюрприз – новий альбом «Hello».

3-kontra

Поп-бенд вже давно відомий за межами України. В рамках попереднього концертного туру, тривалістю в 101 день, вони об’їхали США, Канаду, Білорусь, що стало рекордом в нашій країні. Колектив отримав немало премій, а також взяли участь в фестивалях SZIGET і SXSW.

Не пропустіть масштабний виступ своїх кумирів. Задоволення гарантоване!

Замовити квитки https://lviv.kontramarka.ua/uk/antitela-lvov-50491.html

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.