Топ найкращих подій грудня у Львові в 2018 році

//

pritula_varyati_shou

Січень святковий місяць для України, однак у галичан зимові канікули починають значно раніше. Cвята у львів’ян починаються з 1 грудня, а тому Афіша Львів зібрала для вас найкращі події грудня у Львові.

Афіша Львів – Зимові святкові містерії у Палаці мистецтв

З 1 грудня по 20 січня 2018 року у Палаці мистецтв відбудеться святкування усіх зимових свят, які об’єднані в один масштабний проект “Зимові святкові містерії з Палацом мистецтв: від Романа до Івана”.

Коли?

з 1 грудня 2018 року по 20 січня 2019 року.

Де?

В Палаці мистецтв.

Програма заходу ще оновлюється.

Афіша Львів – Туфлі для вбивства – театр “З вулиці на сцену”

Саме на різдвяні свята відбуваються несподівано дивовижні події! І саме в такий час твоє буденне життя може перевернутись з ніг на голову Лише уяви: з самого ранку до тебе вдирається напівоголена дівчина, яка для чогось ховається в шафу. Потім чоловік підозрюючи тебе у зраді, витягає цю панянку і… вирішує помститись.

Гангстерська комедія «Туфлі для вбивства» від Ігора Ониська відкриє світ справжньої чоловічої дружби, та дозволить глядачеві з усмішкою подивитись на проблеми, які можуть виникати у буденному житті.

Коли?

23 грудня!

Де?

В клубі Малевич.

Афіша Львів – Фестиваль свічок

Площа Музейна — це особливе місце Львова зі своєю історією та енергетикою. А при світлі свічок ця площа стає винятково затишною і романтичною. 14 грудня на цій чарівній площі мерехтітимуть сотні вогників, тому що у Львові – Фестиваль свічок.

Також в рамках фестивалю для відвідувачів проведуть безкоштовні майстер-класи з виготовлення та ручного розпису свічок. Тож кожен охочий зможе створити свічку власними руками.

Коли?

З 14 по 16 грудня 2018 року.

Де?

Львівська свічкова мануфактура.

yaremchuki

Афіша Львів – Концерт “Моя Україна – велика родина” Дмитра та Назарія Яремчуків

Брати Яремчуки у Львові 9 грудня завітають у концертний зал центру Олександра Довженка з програмою “Моя Україна – велика родина”. В цей день ви маєте нагоду насолодитись дзвінкими, милозвучними голосами народних артистів України.

Коли?

9 грудня о 17:00 год.

Де?

В центрі О. Довженка.

Детальніше?

Вартість квитків 130 – 300 грн.

Квитки можна придбати в касі Центру О. Довженка.

pritula_varyati_shou

Афіша Львів – Гумор-шоу Сергія Притули “Вар”яти”

Гумор колектив “Вар’яти” на чолі з Сергієм Притулою вже вкорте відвідають своє улюблене місто з новою програмою. В цьому сезоні гумор-шоу з новою, ще смішнішою програмою, відбудеться на Сихові.

Коли?

19 грудня о 18:00.

Де?

В центрі О. Довженка (Червоний зал).

Детальніше?

Вартість квитків 370-550 грн.

Квитки можна придбати в касі Центру О. Довженка.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.