Події, які обов’язково потрібно відвідати кожному у Львові на Різдвяні свята в 2019 році

//

6185_1047171375313394_7048021582316967969_n

Афіша Львів – Різдво в Гаю

Шевченківський гай взимку нагадує новорічну казку, де панує захоплююча атмосфера родинного тепла та різдвяної містерії. Тут звучать дзвінкі та милозвучні колядки, мерехтять святкові вогники та віє аромат запашних пампушок. На території відкритого під небом музею Львова розгортається ярмарок, на якому гості свята можуть почастувати традиційними святковими, ураїнськими стравами, а саме солодкою медовою кутею, м’якими, золотистими пампушками та духм’яним узваром з сушених фруктів.

Дата: 7-9 січня.

Вартість входу в музей: 20-40 грн.

Локація: Шевченківський Гай.

Афіша Львів – Зимові святкові містерії “Від Романа до Івана”

Зимова магія, яка з року в рік відбувається в Палаці Потоцьких, цього року розпочинається з 1 грудня. Кожного зимового свята будуть відбуватись цікаві свята для дорослих та найменших. Палац взимку трансформується у могутню святкову фортецю, з якої святкові музики та колядки лунають аж до Оперного. В цьому році буде багато цікавих вертепів, оповідок про Львів та українські традиції святкування свят, дефіляди ангелят, квести та багато іншого.

Дата: з 1 грудня по 20 січня 2018 року. (Програма ще уточнюється).

Вхід вільний.

Локація: Палац Потоцьких.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.