Події Львова в лютому

//

fersht

meri_koncert

На початку лютого 2019 року у Львові відбудуться такі події:

rizdvyanii_koncert

Великий Різдвяний концерт Noel

Коли? 1 лютого о 19.30

Де? Латинський собор пл. Катедральна, 1,

Мабуть найочікуваніша подія цієї зими! Великий Різдвяний концерт NOEL у Львові! Ми передамо вам ВСЮ таємницю народження Ісуса у музичному форматі! Джаз, Госпел, Поп, що тільки не зазвучить цього вечора!!?) Неймовірний оркестр, хор, та поп-рок група !! Це буде щось неймовірне!! НЕ ПРОПУСТИ!!

Вхід вільний!

Колядуємо разом

iordanska_vyazanka

Йорданська В’язанка 2019

Коли? Субота, 2 лютого 2019 р. з 17:00 по 23:00

Де? Філософсько-богословський факультет УКУвул. Хуторівка, 35а

Дорогі друзі! Запрошуємо вас на щорічну забаву для всієї спільноти Українського Католицького Університету. В першу суботу лютого вас чекають веселі танці, співи, смачний почастунок, приємна компанія і багато позитивних емоцій.

muzika_skandinavii

Пер Ґінт. Музика Скандинавії

Коли? Середа, 6 лютого 2019 р. з 19:00 по 20:30

Де ? Львівський органний зал, вул. С.Бандери 8

Твори “скандинавських велетнів” у виконанні піаніста Дмитра Микитина.

Едвард Ґріґ та Ян Сібеліус дістали скарб своєї холодної землі – народну музику – та огранили його у справжні діаманти світової класики. Едвард Ґріґ, засновник норвезької композиторської школи, популяризатор національної музики, казав: “Я черпав із багатої скарбниці народних пісень батьківщини, і з досі недослідженої норвезької народної душі намагався створити національне мистецтво”.

Симфонічні поеми, сюїти та симфонії Яна Сібеліуса піднімали дух фінів та викликали захоплення у всій Європі. Він написав понад сто творів і замовк як композитор, хоча світ ще 30 років чекав від нього продовження.

Твори головних композиторів Норвегії та Фінляндії в Органному залі виконає піаніст Дмитро Микитин. Молодий музикант уже встиг полонити серця львів’ян неординарними та атмосферними проектами (“Музика для релаксу”, “Французький карнавал”, “Мультфільми під живу музику”, Ноктюрни Шопена та Фільда).

Дмитро Микитин – фортепіано

Е. Ґріґ – “Пер Ґінт”, Сюїта № 1, op. 46

(“Ранок”, “Смерть Озе”, “Танець Анітри”, “У печері гірського короля”)

Я. Сібеліус – Соната для фортепіано, oр.12

(І Allegro molto, ІІ Andantino, ІІІ Vivacissimo)

Е. Ґріґ – Соната для фортепіано, ор.7

(I Allegro moderato, II Andante molto, III Alla Menuetto, ma poco piu lento, IV Finale. Molto allegro)

garmider

Гармидер

Коли? 9 – 10 лютого 12.00 – 20.00

Де? Виставковий центр “Шувар-Експо” (вул. Хуторівка, 4б, третій поверх)

Гармидер – це фестиваль українських виробників, заснований з метою популяризувати соціальне підприємництво та товари вітчизняного виробництва.

І хоч ми за те, щоб не чекати свят, аби казати “люблю”, а тішити один одного частіше, не можемо пройти повз таке чарівне свято і не нагадати ще раз усім нам, яке ж важливе вміння любити!

Збираємо під одним дахом українських виробників, які закохані в свою роботу, аби ви могли обрати найкращі подарунки усім, кого любите.

ВХІД ВІЛЬНИЙ.

meri_koncert

МЕРІ — 14.02.19 — Picasso

Коли? 14 лютого 2019 р. з 19:00 по 22:00

Де? Picasso, вул. Зелена 88

Концерт у день всіх закоханих!

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.