Вихідні у Львові. Афіша подій на 17 та 18 листопада 2018 року

//

66755_559562834074253_1496017824_n

Афіша Львів – Виставка “Образи Риму в офортах Піранезі”

Виставка вперше познайомить глядачів з творами найвидатнішого гравера італійського мистецтва ХVІІІ ст. Джованні Баттіста Піранезі зі збірки фонду графіки Львівської національної галереї мистецтв.

На експозиції будуть представлені офорти з відомого альбому «Види Риму» («Vedute di Roma». 1748-1778), який багаторазово перевидавався як при житті художника, так і після його смерті та приніс граверу європейську славу.

Коли?

З 15 листопада по 27 грудня

Де?

Палац Потоцьких

Афіша Львів – Органне відеошоу

Львівський органний зал запрошує поринути у світ яскравих кольорів та ефектних звуків органа. Після великого успіху першого показу “Органного шоу” зал продовжує дивувати глядачів новими візуалізаціями Альберта Врубеля і безсмертною класикою у виконанні органістки Надії Величко.

Коли?

18 листопада

Де?

Львівський органний зал

Афіша Львів – Вистава “Прекрасні прекрасні прекрасні часи”

Міхаель Ханеке, знаменитий австрійський кінорежисер, стверджує, що родина як базова суспільна клітина у своїй суті є – принаймні потенційно – школою, інкубатором фашизму. У виставі гості познайомляться із трьома родинами, трьома моделями виховання… і дуже схожими механізмами репродукування насилля.

Коли?

17 листопада

Де?

Перший театр

Афіша Львів – Вистава “Оскар. Маленька історія великої людини”

«Дорогий Боже, мене звуть Оскар, мені десять років, я живу в лікарні через рак і ніколи не звертався до тебе, бо навіть не вірю, що ти існуєш» – 14 листів-сходинок пізнання життя, сприйняття смерті, осягнення себе і світу – історія останніх днів, прожитих наче б у грі (а, можливо, й ні), коли доба дорівнює десятьом рокам, історія без жодної слізливої сентиментальності та жалісливості, але із щемливістю та світлою і простою мудрістю, історія страху і хвороби, але й співчуття і радості, коли з’являється рука звичайної собі людини (а, можливо, й ні), здатна провести тебе до тієї найостаннішої межі де за вселенським неуникним законом закінчується життя. А, можливо, й ні…

Коли?

18 листопада

Де?

Перший театр

Афіша Львів – Вистава “Я не шахтар. Я не шахтарка”

Вулична виставка “Я не шахтар. Я не шахтарка” – це подія для тих, хто копає глибше. Для тих кому цікава шахтарська культура. Для тих, хто ставить собі питання і шукає на них відповіді. Для тих, хто не боїться їх озвучувати гучно.

Коли?

17 листопада

Де?

Локація ще уточнюється

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.