Репертуар театру «Воскресіння» на січень

//

Nelegal

Вулична вистава для усієї сім’ї «Різдвяна феєрія»

15 січня о 17:00 у дворику Ратуші

Історія Різдвяної феєрії має в своїй основі елементи різдвяного вертепу. Вона починається з карнавалу великих масок, які символізують образи Божої Матері, ангелів, царя Ірода, Йосифа і Марії та ін. Троє царів і ангели сповіщають про народження месії. Цар Ірод в оточенні своїх пекельних слуг шукає новонароджене дитя… Велич декорацій, вогняних та піротехнічних ефектів робить виставу незабутньою. Тривалість: одна година.

Музична феєрія за твором Олександра Пушкіна «Моцарт і Сальєрі»

16 січня о 18:00

Прем’єра. Музика, пластика, трішки іронії, прекрасна акторська гра – це все музична феєрія «Моцарт і Сальєрі». Переклад Петра Микитюка з використанням перекладів Івана Франка. Загадка – чи отруїв Сальєрі Моцарта? – багато років є однією з найбільших таємниць світової музики.

Театр «Воскресіння» привідкриє містичну завісу таємничості цих музичних велетнів. І допоможуть нам в цьому легенькі нотки великого Маестро, які дарують світу найсвітліші фарби щастя, жива музика і неперевершений талант знаменитих геніїв.

Ролі та виконавці:

Моцарт – Володимир Губанов, Заслужений артист України

Сальєрі – Петро Микитюк, Заслужений артист України

Нотки – Наталія Лукашонок, Марія Ковалик, Віра Рифяк, Вікторія Жолінська, Наталія Терлецька

Музичний гурт – Микола Хшановський, Юрій Шоробура, Петро Попович, Юрій Олійник

«Америка»

Вистави відбудуться 22 та 23 січня о 18:00

П’єса Біляни Срблянович починається фінансовим падінням молодого Нью-Йоркського бізнесмена, яке він приховує. У центрі уваги перебуває руйнування усіх стосунків після того, як імператив успіху та грошей втрачає силу. П’єса показує справжню вартість цього фальшивого світу успішного життя, безжально демонструючи його приховані виразки.

Вистава театру «Воскресіння» – це різдвяний сон – фантасмагорія, під час якої головний герой шукає відповідь, що найцінніше в нашому житті. Успіх і гроші, чи любов і добро. Сучасний «Гамлет» який ставить вічне питання «Бути чи не бути?». Сміх і сарказм змінюється на біль і зойк про порятунок. Нелегко навчитись жити в новій реальності і залишатись людиною.

«Образ речей»

Вистави відбудуться у малому залі театру Воскресіння 29 та 30 січня о 18:00

Ніл ЛаБут написав п’єсу у 2001 році. Адам молодий студент Мідвестернського університету. Щоб якось покращити своє матеріальне становище, він влаштовується охоронцем в місцевий музей мистецтв. Тут він знайомиться зі студенткою Евелін, яка просто схиблена на мистецтві, свободі і сексі. Молоді люди проводять багато часу разом, і дівчина кардинально змінює життя Адама. Хлопець переконаний, що дівчина позбавляє його багатьох комплексів, чим робить його абсолютно іншою людиною, здатним отримувати задоволення від свого життя. Однак його найкращі друзі вороже налаштовані проти неї і вважають, що дівчина псує йому життя.

У американський автор зачіпає багато спірних тем і питань відносно життя, мистецтва, речей, людей, образів, предметів.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.