У День Незалежності Оксана Муха виступить у Митрополичих садах у Львові

//

sashko

oksana_muha_4

24 серпня співачка Оксана Муха виступить у Львові зі святковим концертом. Виступ володарки титулу «Голос країни» відбудеться просто неба в унікальному місці – Митрополичих садах на Святоюрській горі (площа Святого Юра, 5). Початок концерту – о 20:00.

У нових, карантинних реаліях, в яких для проведення масових подій діють обмеження, організатори концертів почали шукати безпечні для здоров’я формати зустрічей артиста зі слухачем. Так, у липні Оксана Муха дала у Львові аншлаговий автомобільний концерт на даху, а тепер анонсує святковий літній вечір у Митрополичих Садах «Два кольори».

Відтак 24 серпня в Митрополичих садах у Львові відбудеться затишний і теплий концерт Оксани Мухи, під час якого звучатимуть пісні «Гуцулка Ксеня», «Я піду в далекі роки», «Черемшина», «Ворожка», «Де ти тепер», «Шуміша ліщина»… До слова, до Дня Незалежності співачка готує прем’єру свого дебютного кліпу – на народну пісню «Шуміла ліщина».

Кількість місць – обмежена, квитки можна придбати на concert.ua.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.