Четверта Dovzhenko TALKS у Львові: зустріч із Сашком Лірником і перегляд фільму «Пекельна Хоругва»

//

sashko

117676564_2935125166593527_6489201688185714673_o

У четвер, 13 серпня, у Центрі Довженка (просп. Червоної Калини, 81) у Львові в рамках проєкту «Dovzhenko TALKS: Література на даху» відбудеться зустріч із відомим українським казкарем, сценаристом та актором Сашком Лірником. Після завершення зустрічі – спільний перегляд фільму «Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке», сценарій якого базується на авторській казці гостя.

Захід розпочнеться о 19:00 годині на даху Центру Довженка. Відвідати подію можна буде безкоштовно. Кількість учасників обмежена.

Авторська зустріч з Сашком Лірником – це вже четверта подія мистецького заходу від Dovzhenko TALKS. Минулого тижня на даху відбулася зустріч з відомою українською письменницею Галиною Вдовиченко, перед тим тут також відбулися зустрічі з письменницею Наталкою Сняданко та поетом і літературознавцем Остапом Сливинським.

Сашко Лірник (Олександр Власюк) – казкар-лірник, сценарист, актор, телеведучий. Автор сценарію та ініціатор створення фільмів «Чорний козак», «Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке», мультсеріалу «Моя країна Україна».

Проєкт «Dovzhenko TALKS: Література на даху» є одним з переможців конкурсу експрес-ідей програми «Фокус на культуру», яку реалізовують цього року у Львові.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.