Куди піти у Львові на вихідних 29 та 30 квітня?

//

Nelegal

Відбірковий конкурс на фестиваль «Червона рута-2023»

cheruta

Дата: 29-30 квітня

Час: з 10:00

Локація: Палац учнівської молоді (площа Петрушевича, 2)

Музикантів та співаків Львівщини запрошують до участі у найстарішому всеукраїнському пісенному фестивалі. Впродовж вихідних триватиме обласний відбірковий конкурс фестивалю. Для участі у конкурсі слід підготувати три пісні українською мовою. Участь без вступних внесків. Вхід на концерти-прослуховування вільний.

Потенційні учасники конкурсу повинні заповнити анкету-заявку. Ознайомитися з детальними умовами участі у конкурсі можна на сайті rutafest.art, у розділі «Відбіркові конкурси 2023». Телефони: 067-448-27-75, 095-335-68-23; електронна пошта: chruta@ukr.net.

Дитячий театральний фестиваль «Коловорот»

Дата: 28-29 квітня

Час: 13:00-18:00

Локація: Ляльковий театр (площа Д.Галицького, 1)

Цей фестивальчик вперше провели 2018 року, повторили у 2019му. Його співтворцями є діти-актори з різних львівських і не тільки шкіл/гуртків/студій. Він збирає учасників з різних театральних колективів. Також на ньому вони обмінюються досвідом та знаннями, розвиваючи театральну культуру школярів.

У програмі третього фестивалю «Коловорот» запланували вистави дитячих театрів, колективів та студій, майстерки, тренінги. Розклад подій дуже щільний, для цього залучать різні приміщення театру.

Рок-концерт

Дата:29 квітня

Час:19:00

Локація: Нижній Зал у Ляльковому театрі (площа Д.Галицького, 1)

Вартість: 250 гривень.

У суботній вечір публіку розважатимуть два гурти:

Thunderdogs – це сучасне поєднання хард року і металу: важкі рифи, причепливі мелодії та легкість сприйняття, голови одразу затрясуться. Вперше за рік виступатимуть наживо.

Склад: Юрій Футало (вокал, бас, ритм-гітара), Артем Альбокрінов (соло-гітара, бек-вокал) та Форат Аль-Алусі (ударні). Дебютний альбом “Meat” побачив світ 20 квітня 2021 року. Кількома тижнями перед релізом, контент альбому став доступним для ексклюзивного передпродажу – “Meat” став першим українським NFT альбомом. Цей виступ буде першим концертом за рік.

Firejam почав грати у 2004 році. У 2012 році стали дипломанти відомого фестивалю «Тарас Бульба». Основні впливи на стиль – це Led Zeppelin, Pink Floyd, Pearl Jam, Audioslave, The Black Crowes. Музика групи поєднує в собі різноманітні стилі: від класичного року до альтернативи і гранжу. Основа цього блюзово-рокового гурту – гітарист Андрій Василюк і ударник Сергій Єгоров.

Дата:29 квітня

Час:15:00

Локація: Музичний фаховий коледж імені С.П. Людкевича. Площа М.Шашкевича, 5

Вхід вільний.

А джазмени 30 квітня відзначатимуть “професійне” свято!

Вони почнуть святкувати День джазу ще за день до того на сцені музичного коледжу імені Людкевича. Lyudkevych Jazz Orchestra й інші музиканти естрадного відділення гарантують позитивні емоції та гарний настрій гарантують. Концерт відбудеться у межах фестивалю Jazz Days 2023.

Концерт у «Дзизі»

Дата:29 квітня

Час:18:00

Локація: кафе-галерея «Дзиґа», вул. Вірменська, 35

Вартість 200 грн.

У такий вечір важко уявити «Дзиґу» без джазу. У ній топові музиканти України зіграють великий джем-сейшн: Тарас Кушнірук, Дмитро Зуєв, Усейн Бекіров, Леонід Петкун, Артур Фролов.

Джазовий концерт у філармонії

Дата:30 квітня

Час:18:00

Локація: Львівська національна філармонія імені М.Скорика, вул. Скорика, 18

Вартість від 250 грн.

На великому гала-концерті зіграють: Liudkevych Jazz Orchestra, один із найкращих музикантів України, заслужений артист України, легендарний Ігор Закус, найстаріший львівський джаз-бенд «Медікус», FIJI Band.

Дуже Смачний Фестиваль

Локація: вул. Героїв УПА, 73 (задній двір, парковка)

Дата: 29 та 30 квітня

Час: з 13.00 до 22.00

Вхід вільний

Провести вихідні смачно та весело можна буде на маленькому гастрономічному фестивальчику в дворі одного з ділових кварталів міста.

Що тебе чекає? Смакота від Daily Dose, Fat Dragon Shoy, Citadel, вина від Zwin та звісно ж десерти від SHOco, морозиво від «Файні Льоди» та ще багато різних смаколиків, коктейлів. Для діток – майстерки та ігрова зона.Все це під живу та ді-джеївську музику.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.