Зимовий кубок Дому Франка зі “Що? Де? Коли?”

//

Анна

cho-de-kolu

Зимовий кубок “Що? Де? Коли?” 8 лютого 2018 року у Домі Івана Франка.

Після успішного проведення Осіннього кубку Дому Франка Львівський національний літературно-меморіальний музей продовжує серію інтелектуальних ігор "Що? Де? Коли?".

Якщо Ви допитлив, ерудовані, прагнете відчути дух інтелектуальної боротьби, емоції та азарт гри, то запрошуємо Вас випробувати свої сили в Зимовому кубку Дому Франка з інтелектуальної гри “Що? Де? Коли?”. Питання стосуватимуться життя і творчості Івана Франка, а також української та світової літератури, історії та культури.

8 лютого о 16:15 в Домі Франка (Вул. Івана Франка, 150).

Реєстраційний внесок (внесок для призового фонду змагань): 90 гривень з команди.

В одній команді можуть зіграти не більше 6 осіб. Зважаючи на обмежену кількість місць, обов’язковою є попередня реєстрація команд. Участь у грі візьмуть 8 команд, що зареєструвалися першими. Зареєструватися можна надіславши лист із заголовком “Зимовий кубок” на електронну скриньку dimfranka@gmail.com

Реєстраційний бланк

Назва команди:

reestraciynuy_blank

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.