Куди піти на вихідних у Львові 10-12 вересня

//

tanyadzyama

Знову вихідні – знову мусять бути гарні походеньки. Життя у Львові – то суцільна афіша, тільки й встигай все відвідувати. Ми пропонуємо вам підбірку найяскравіших подій, які варті вашої уваги 10-1 вересня.

П’ятниця, 10 вересня

У п’ятницю, 10 вересня, у Театральному центрі “Слово і голос” можна буде подивитися виставу “Гра. Чекаючи на Годо”.

Під час перегляду глядачам дозволять задуматись про плинність життя. І цілком імовірно, що до вас прийдуть дуже філософські думки.

“Все життя ми чекаємо на щось. Чекаємо, коли в дитячому садку скінчиться “тиха година”, коли мама забере нас додому, коли закінчиться урок, коли тато купить нову гру, коли буде Різдво, коли настане літо, коли ми поїдемо до бабусі, коли ми виростемо, коли ми закінчимо університет, коли скінчиться робочий тиждень, коли ми одружимось….”, – кажуть про проєкт самі постановники.

Зрештою, краще побачити.

Субота, 11 вересня

У суботу у Парку культури відкриють інсталяцію, присвячену оборонцям Луганського аеропорту.

“Усі відвідувачі зможуть послухати спогади військових про це, розповіді волонтерів, сімей загиблих та місцевих мешканців. Також можна долучитись до плетіння маскувальних сіток після зустрічі з оборонцями”, – кажуть організатори.

Почнеться захід о 12:00 на центральній алеї.

У суботу та неділю, 11 та 12 вересня, у Львові також відбудеться фестиваль екзотичних рослин «Кактуси і сукуленти».

На фестивалі відвідувачі протягом двох днів зможуть побачити виставку незвичних кактусів та сукулентів. В суботу о 13:00 год учасники фестивалю, попередньо зареєструвавшись за телефоном +380673701402, можуть записатись на майстер-клас «Кактуси з цукрової мастики». А о 15:00 год гостей запрошують на майстер-клас «Щеплення кактусів». В неділю о 14:00 год можна позмагатися у вікторині «І колюче, і цілюще».

Відвідувачів чекають на вулиці Кубанській, 12.

Неділя, 12 вересня

vorota_v_park_kultury_lvov

У неділю, 12 вересня, у Львові відбудеться молодіжний фестиваль “Вітер на-Дії”. Цьогоріч захід пройде у комбінованому форматі: офлайн і онлайн, на території Українського католицького університету (вул. Козельницька, 2а).

Тут буде багато дискусій та розмов на теми: “Навіщо Церкві гроші”, “Вища освіта: папірець чи перспектива?”, “Як працювати та ніколи не ходити на роботу?”, “Жінка та її потенціали” і багато інших.

Виступатимуть також такі гурти як МетаНоя, ModernFolk, KVANT, Popry Vse, CRY NEBA, ДикоBrass, ФІОЛЕТ. Хедлайнер концерту – електро-фольк гурт “Go_A”, представники України цьогорічного “Євробачення”.

Почнеться фестиваль о 9:00 та триватиме до 22:00.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.