Кастинг на топ-модель Львова 2018

//

Анна

kastung_top_model

22 лютого 2018 року в Deluxe night club відбудеться кастинг на топ-модель Львова 2018.

Вперше, у Львові, пройде кастинг на конкурс нового формату – Топ-модель Львова 2018. Під гаслом – Health & Beauty. Для розумних, стильних, яскравих та впевнених у собі дівчат!

Кастинг проходитиме, в четвер, 22 лютого з 20:00 в приміщенні Deluxe night club (В. Великого, 2) з 20:00.

Основні вимоги до дівчат, які претендують на звання головної топ-моделі міста: вік від 15 до 25 років, зріст від 1,67. На кастинг дівчатка повинні приходити з мінімальним макіяжем, в одязі, який дає можливість розгледіти фігуру та взутті на підборах.

Для учасниць Топ модель Львова 2018, Health & Beauty, відкриються двері у світ шоу-бізнесу та фешин-індустрії. Два тижні підготовки, фотосесії, відео зйомки, інтерв’ю на радіо та телебаченні, прес-конференції, відвідини найкрутіших подій та закладів міста.

Переможниця проекту отримає головний приз – подорож до Парижу! А, також, прийме участь у конкурсах краси від модних українських глянців – XXL та JOY.

Усі фіналістки отримають цінні подарунки від партнерів конкурсу, ювелірні прикраси, дорогу європейську косметику та вишукану елітну біжутерію від бренду DE TIARA.

Одна із фіналісток Top Моdель Львова – 2018, отримає унікальний шанс стати учасницею світового шоу Miss TV International – 2018, який, цього року, пройде на території одного із найрозкішніших комплексів України – Edem Resort Medical & SPA. У проекті візьмуть участь 20 найвродливіших дівчат з усього світу – Центральна Європа, Балтика, Африка, Близький Схід.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.