Куди піти у Львові на вихідних: події 17-19 вересня

//

tanyadzyama

Вересневі вихідні – це ті вихідні, які гріх просидіти вдома. Тому негайно ділимося з вами інформацією, куди не лише можна, а й дуже треба піди 17-19 вересня.

Події 17-19 вересня

П’ятниця, 17 вересня

Справжні вихідні мусять починатися ще з п’ятниці. Такий собі аперитив.

Ще три дні у Львові триває ювілейний, 28, Книжковй форум – масштабна культурна подія, яка збирає упродовж багатьох років у Львові справжніх інтелігентів. Розмовляють про книги, видавництво, тощо. Львів’яни та гості міста можуть відвідувати ведичезну кількість подій, зустрічей, діалогів, дискусій тощо. Ну і, звісно ж, купити цікаві книги.

Детальніше про усі події можна прочитати на офіційному сайті BookForum.

Якщо ж ви любите рок, то для вас у !FESTrepublic буде цікава подія – Rammstein cover show у виконанні CherryBlazer. Організатори наголошують, що це максимальне занурення в атмосферу легендарної німецької групи. Чекають гостей о 20:00.

Субота, 18 вересня

У суботу варто зайти у Театральний центр “Слово і голос”. Тут будуть показувати сольну виставу Наталії Половинки “Квітка-Невіста”. Буде багато пісень і натхнення. Початок о 19:00.

А о 20:00 не забудьте, що біля Франкового університету буде безкоштовний концерт “Океану Ельзи”. Таке не можна пропустити.

Неділя, 19 вересня

Неділю запросто можна провести на ще одному фестивалі. У місті до неділі, 19 вересня, триває Lviv Bandur Fest. Він відбувається вже п’ятий раз поспіль. Події відбуваються на майданчках Ennio Event Square, Сенсотеки та Театру Ляльок.

«Цьогорічний Lviv Bandur Fest дуже очікуваний. Ми мали вимушену перерву, як і багато фестивалів в Україні і в цілому світі, і минулого року займались виробництвом навчальних програм. Але у 2021 з радістю повернемось до концертного формату і привеземо до Львову найяскравіші гурти, які створюють нову бандурну сучасну музику», – розповідає засновниця і арт-директорка фестивалю Анастасія Войтюк.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.