Львівська філармонія запрошує на «Співанки»

//

sashko

sait-zakus

Актуалізовані стародавні українські пісні звучатимуть у супроводі симфонічного оркестру

Проєкт «Співанки» – це збірка стародавніх українських народних пісень, зібраних на теренах Закарпаття, в аранжуванні Ігоря Закуса за допомогою сучасних музичних технологій, форм, прийомів, стилів (фанк, афро, фюжн, есід, балада…), електронних інструментів (синтезатори), народної манери співу (Іванка Червінська), звучання симфонічного оркестру (оркестрування – Ігор Юзюк).

У такий спосіб вдалося оновити українську глибоку і красиву пісенну традицію та додати їй актуальності й цінності, а також зацікавити молоде покоління.

Особлива мелодика, гуцульський лад українських народних пісень, оформлених у сучасних ритмах і гармоніях, якнайкраще розкриють неповторну красу і колорит української народної пісні та нашої культури.

«Співанки» можна буде послухати у концертному залі Людкевича 4 вересня. Початок – о 19:00. Квитки продають у касі філармонії.

Виконавці:

Іванка Червінська, вокал.

Родіон Іванов, клавішні.

Ігор Закус, бас / аранжування.

Артур Фролов, барабани.

Ігор Юзюк, оркестрування.

Камерний склад Академічного симфонічного оркестру Львівської національної філармонії.

Володимир Сивохіп, диригент.

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.