В останній вікенд літа Львівська опера подарує два Гала-концерти

//

sashko

_1598531217_613x321_68177570093_3_0

28-30 серпня Львівська національна опера запрошує на два Гала-концерти: з найпопулярніших арій з опер Джузеппе Верді та шедеврів світового балету.

«Верді-Гала»

28-29 серпня солісти театру у супроводі оркестру Львівської національної опери виконають улюблені публікою зі всього світу – віртуозні арії та ансамблі з опер «Набукко», «Ріголетто», «Трубадур», «Травіата», «Бал-маскарад», «Сила долі», «Дон Карлос», «Аїда» Джузеппе Верді.

Початок концертів – о 18:00.

З дня тріумфального успіху опери «Набукко», яка стала символом національного відродження в Італії, Джузеппе Верді залишається найбільш популярним і виконуваним оперним композитором. Його мелодії запам’ятовуються з першого разу і пам’ятаються назавжди, а опери не сходять з афіш театрів не лише в Італії – на батьківщині композитора, але є основою репертуару усіх провідних оперних театрів світу.

«Балет-Гала»

30 серпня, вперше після карантинної перерви, на сцену вийдуть артисти балету Львівської національної опери. «Балет-Гала» – справжня насолода для шанувальників танцю, вишуканості та грації.Глядачам представлять фрагменти з відомих балетів «Дон Кіхот» і «Баядерка», «Лебедине озеро» та «Лускунчик», «Спартак», «Корсар», «Кармен-сюїта», а також танцювальні номери.

Гала-концерти «Верді-Гала» та «Балет-Гала» проводять у рамках циклу концертів «Львів Опера-Гала», що розпочинають 121-й театральний сезон.

Відвідування подій можливе лише за умови дотримання протиепідемічних заходів. З правилами можна ознайомитися на сайті Львівської національної опери у розділі «Візит до театру».

Заходи за категоріями та локаціями

Куди піти та де відпочити на вихідні чи в свята - календар подій Львова. Зручна систематизована афіша фестивалів, вечірок, концертів, виставок, кіно, театральних вистав, кінопоказів, мистецьких подій для львів'ян та туристів. Цікаві кіноогляди та анонси прем'єр.